Rămâi conectat

Curier Județean

Lucrări de intervenţie la Atelierul şcolar de la Colegiul Tehnic „ID Lăzărescu” din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compartimentul Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul  aparatului de specialitate al Primarului oraşului Cugir a întocmit un Raport de Specialitate prin care propune spre aprobare Consiliului Local, Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii pentru obiectivul Atelier Şcoala – Colegiul Tehnic ,,ID Lăzărescu”.
 
Autorul raportului, ing. Elena Bota îşi motivează demersul prin aceea că starea actuală a clădirii nu mai corespunde din punct de vedere funcţional fiind într-o situaţie de degradare ce nu mai asigură confortul şi siguranţa necesară desfăşurării activităţii şcolare. „Deşi structura de rezistenţă nu este afectată se impun totuşi, lucrări de refacere acoperiş, recompartimentări, lucrări de finisaje şi termosistem. Acoperişul necesită lucrări de reparaţie atât hidrofuge cât şi termice, ceea ce recomandă izolarea planşeului cu vată minerală şi construirea unui acoperiş tip şarpantă din lemn cu învelitoare cu tabla cutata.”

Lucrări de intervenţie mai necesită faţada clădirii, interioarele -prin activităţi de tencuieli şi zugrăveli, refacere a  pardoselii, amenajări grupuri sanitare, recompartimentări spaţii, schimbări reţea termică ş.a.

Valoarea investiţiei se ridică la 2.598.574,00 lei, timpul afectat realizării acesteia fiind de 12 luni. Sursa de finanţare Bugetul local. Urmează ca în şedinţa Consiliului Local de vineri să se pună în dezbatere Proiectul de Hotărâre pe această temă şi să se ia o decizie în acest sens.  (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate În perioada 23-24 aprilie 2024, sub egida ROADPOL, polițiștii rutieri din județul Alba au efectuat activități de verificare a legalității transportului rutier de persoane și de marfă. În acest context, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea