Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Lucrări de înlocuire a rețelei de apă potabilă pe strada Gheorghe Pop de Băsești din Alba Iulia: Cât vor dura și ce trebuie să știe locuitorii străzii

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrări de înlocuire a rețelei de apă potabilă pe strada Gheorghe Pop de Băsești din Alba Iulia: Cât vor dura și ce trebuie să știe locuitorii străzii

În perioada următoare, S.C. APA CTTA. S.A. – Sucursala Alba Iulia va iniția lucrările de înlocuire a rețelei de distribuție a apei potabile pe strada Gheorghe Pop de Băsești din municipiul Alba Iulia. Aceste lucrări sunt parte integrantă a Proiectului de Mobilitate Urbană ce se desfășoară pe această stradă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, timp de aproximativ două săptămâni, consumatorii de pe strada Gh. Pop de Basesti și de pe străzile adiacente (Mușețelului, Liceului, Ciresului, Violetelor și Dr. Aurel Lazar) s-ar putea confrunta cu întreruperi ale furnizării apei potabile.

S.C. APA CTTA. S.A. – Sucursala Alba Iulia informează că va menține consumatorii la curent cu desfășurarea lucrărilor și cu eventualele întreruperi ale furnizării apei potabile. Astfel, vor fi furnizate informații punctuale despre stadiul lucrărilor și orarul întreruperilor.

Aceste lucrări de înlocuire a rețelei de apă potabilă sunt de importanță vitală pentru îmbunătățirea infrastructurii municipiului Alba Iulia. S.C. APA CTTA. S.A. – Sucursala Alba Iulia își exprimă regretul pentru eventualele neplăceri cauzate de întreruperile furnizării apei potabile, asigurându-i pe consumatori că toate eforturile vor fi depuse pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, instituția le recomandă locuitorilor și utilizatorilor de pe strada Gh. Pop de Basesti și străzile adiacente să-și asigure rezerve suficiente de apă pentru perioada în care vor exista întreruperi ale furnizării.

Rețeaua de apă potabilă înlocuită va aduce beneficii semnificative comunității, îmbunătățind calitatea serviciilor de alimentare cu apă potabilă și, implicit, viața locuitorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere Un băiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în Noaptea de Înviere. Despre copiii care se nasc în această zi specială se spune că vor avea un destin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea