Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Lucie Smutná (Cehia), primul coordonator anunțat de Volei Alba Blaj pentru viitoarea ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicecampioana Europei, Volei Alba Blaj, a anunțat o nouă achiziție, coordonatoarea Lucie Smutná (Cehia), ultima dată în Franța, la Pays d’Aix Venelles.

Voleibalista în vârstă de 27 de ani (născută în 14 aprilie), se află la prima experiență în România, iar până în prezent a bifat cluburi din Cehia, Italia, Germania, Turcia sau Franța. Lucie Smutná (1,81 m) este componentă a naționalei Cehiei, a jucat la Slavia Praga, după care în 2012 a ajuns la KSC Berlin, iar de aici în Italia, la Foppapedretti Bergamo și Volley Soverato. În 2015 a revenit în Germania, la USC Munster, iar apoi a plecat în Turcia, la Halkbank Ankara, de unde s-a întors în Germania, la Dresnder (2016-2017). Proaspăta achiziție se alătură unei liste de internaționale sau foste internaționale transferate de formația din “Mica Romă”, care este în plină campanie de întărire a efectivului, în concurență acerbă cu rivala CSM București, nume precum Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero) şi Katerina Zhidkova (universal).

Din vechiul efectiv rămân Ramona Rus și Marina Vujovic, este însă certă despărțirea de căpitanul Adina Salaoru, în vreme ce Nneka Onyejekwe are propuneri interesante din Turcia și din țară, pe lângă oferta de prelungire a înțelegerii cu echipa condusă de Darko Zakoc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea