// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Lucie Smutná (Cehia), primul coordonator anunțat de Volei Alba Blaj pentru viitoarea ediție

Vicecampioana Europei, Volei Alba Blaj, a anunțat o nouă achiziție, coordonatoarea Lucie Smutná (Cehia), ultima dată în Franța, la Pays d’Aix Venelles.

Voleibalista în vârstă de 27 de ani (născută în 14 aprilie), se află la prima experiență în România, iar până în prezent a bifat cluburi din Cehia, Italia, Germania, Turcia sau Franța. Lucie Smutná (1,81 m) este componentă a naționalei Cehiei, a jucat la Slavia Praga, după care în 2012 a ajuns la KSC Berlin, iar de aici în Italia, la Foppapedretti Bergamo și Volley Soverato. În 2015 a revenit în Germania, la USC Munster, iar apoi a plecat în Turcia, la Halkbank Ankara, de unde s-a întors în Germania, la Dresnder (2016-2017). Proaspăta achiziție se alătură unei liste de internaționale sau foste internaționale transferate de formația din “Mica Romă”, care este în plină campanie de întărire a efectivului, în concurență acerbă cu rivala CSM București, nume precum Mariya Karakasheva (extremă), Sonja Newcombe (extremă), Suzana Ćebić (libero) şi Katerina Zhidkova (universal).

Din vechiul efectiv rămân Ramona Rus și Marina Vujovic, este însă certă despărțirea de căpitanul Adina Salaoru, în vreme ce Nneka Onyejekwe are propuneri interesante din Turcia și din țară, pe lângă oferta de prelungire a înțelegerii cu echipa condusă de Darko Zakoc.

Dan HENEGAR