Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lucian Albu din Pianu a primit un scaun medical automatizat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Liberalii din Alba s-au implicat în ultima perioadă în a strânge cât mai mult ajutor pentru unul din cele mai emoţionante cazuri medicale de la noi din judeţ: tânărul Lucian Albu care suferă de distrofie musculară progresivă Duchenne – o boală severă, dură şi ireversibilă.
Prin eforturile şi intervenţiile celor din PNL Alba miercuri, 11 aprilie, Lucian a primit din partea unor instituţii caritabile din Germania un scaun medical automatizat, care îi face mai uşoară tânărului viaţa de zi cu zi. Până mai ieri, el putea folosi doar un scaun improvizat şi care nu-i mai era de folos pentru că suferinţa l-a imoblizat în mod accelerat şi nu îi mai permitea mişcări ample. Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba şi cel care a mobilizat echipa liberală în sprijinul lui Lucian, a fost acasă la acesta la Pianu pentru a-i înmâna scaunul şi pentru a-i transmite câteva urări de sărbători. Teodor Atanasiu e cel care a ales şi să îşi doneze indemnizaţia de parlamentar în ultimele luni pentru Lucian, pe perioada protestului parlamentar al USL.
Eforturile PNL nu se opresc aici. Lucian are nevoie de o operaţie foarte scumpă în străinătate pentru a-i încetini efectele crunte ale bolii. Pentru a strânge o sumă cât mai mare de bani pentru operaţie, PNL – prin grija Organizaţiei de Femei a partidului – organizează pe data de 3 mai 2012 un eveniment caritabil la Alba Mall unde sunt aşteptaţi toţi cei care vor să ajute. Liberalii vorbesc deja de o sumă strânsă în avans din biletele vândute de 300 milioane lei vechi. „Vă chemăm pe toţi să fiţi pe 3 mai alături de Lucian mai ales în perioada aceasta de Paşte când gândurile noastre merg îndeosebi către cei aflaţi în nevoie”,  spune Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea