Rămâi conectat

Curier Județean

”Lucia Conțan: Copilăriri, visări…”. Lansare de carte și expoziție de grafică în culori, marți, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Afis Lucia Contan 2016Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va găzdui, marți, 1 martie, un nou eveniment cultural. Este vorba despre lansarea unei cărți-album – ”Lucia Conțan: Copilăriri, visări…”, (introspecții transpuse grafic și literar), semnată de Gabriela Mircea și Smaranda Cutean. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 17.00, în sala de protocol a instituției.

Iubitorii de cultură sunt invitați astfel într-o lume a copilăriei și a amintirilor, spuse altfel de către Lucia Conțan.

Tot în cadrul evenimentului, organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga”, va avea loc și o expoziție de grafică colorată, marca Lucia Conțan.

”Carte, poveste, culoare – mărțișorul nostru pentru dumneavoastră, toți iubitorii de carte și de frumos”, transmit organizatorii. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea