Rămâi conectat

Ştirea zilei

Luca Anversa, condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Luca Anversa, patronul Pomponio, condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru instigare la şantaj. Sentinţa a fost pronunţată în dosarul disjuns din “Prostituate pentru VIP-uri”.

Tribunalul Alba a pronunţat azi sentinţa în cazul a patru inculpaţi din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri” care au fost judecaţi în regim de urgenţă după ce şi-au recunoscut vinovăţia. Astfel, patronul italian al grupului de firme Pomponio, Luca Anversa, a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru instigare la şantaj în formă continuată. Aceeaşi pedeapsă au primit-o şi Ioan Răşinariu şi Viorel Gheorghe Toma, acuzaţi tot de instigare la şantaj. Alin George Dura, judecat pentru trafic de minori în formă continuată, a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare cu detenţie. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.

Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea