Rămâi conectat

Sport

LPS Sebeș, eliminată în optimile de finală ale Campionatului Under 19, după eșecul extern cu Unirea Bascov

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a fost eliminată în optimile de finală ale Campionatului Național Under 19. Formația pregătită de Cosmin “Coco” Groza a pierdut, scor 1-2 (1-0) cu Unirea Bascov, pe teren sintetic, la Mioveni.

Formația din Alba a sperat o repriză, după ce a deschis scorul prin Avram (10), însă a încasat două goluri spre final, în minutele 79 și 84, ultimul din penalty. Conduși de antrenorul Adrian Dulcea, argeșenii au avut în efectiv 4 jucători ce sunt titulari la divizionata terță Unirea Bascov (locul 4 în play-off-ul Seriei a 4-a), respectiv Gheoroae, Ionescu, Ionică și Gallo (acesta e în lotul României Under 19).

Formula vizitatorilor a fost fomată din Ifrim – B. Popescu, I. Dărămuș, M. Fleacă, Vințan, R. Szekely, T. Stanciu, Grecu, S. Stan, D. Avram, Gh. Hăprianu; au mai intrat Tutelea, Osz- trakator, Glonț, T. Fleacă: pe bancă D. Groza, D. Cîmpean, G. Fleacă.

A fost un meci de calificare în care detaliile au făcut diferența. Am întâlnit o echipă în care mulți jucători evoluează în Liga a 3-a, dintre ei remarcându-se Gallo Valerio – component al naționalei Under 19. Încă o dată vreau să le mulțumesc componenților LPS Sebeș. Felicitări, hai Sebeșul”, a transmis Cosmin “Coco” Groza.

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a realizat o performanță prin calificarea al doilea an la rând în etapele eliminatorii ale competițiilor fotbalistice juvenile organizate de FRF. În 2021, aceeași generație a pierdut în “Arini”, 2-3 cu CSȘ Lugoj, la Under 17.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru în faza regională a Cupei României: adversari Voința Sibiu și Inter Cristian (Brașov)! Vezi programul meciurilor Viitorul Sântimbru va juca în Cupa României, faza regională, cu Voința Sibiu (Sibiu) și Inter Cristian (Brașov). În cazul în care va câștiga grupa, echipa lui Adrian Bicheși va susține finala în deplasare, în 20 iulie, adversar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea