Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

LOVITURĂ pentru șoferii cu mașini electrice din capitală: Gigantul IKEA a închis stațiile de încărcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

LOVITURĂ pentru șoferii cu mașini electrice din capitală: Gigantul IKEA a închis stațiile de încărcare

IKEA România, parte din INGKA Group, retailer suedez de mobilă și decorațiuni interioare, a închis cele 5 stații de încărcare mașini electrice și hibride din București pentru cel mult 6 luni. Anul viitor, în martie – aprilie, stațiile ar putea fi din nou funcționale, arată EVmarket.ro.

În octombrie 2017, IKEA România a deschis două stații de încărcare pentru mașini electrice și hibride la magazinul IKEA Băneasa din București, disponibile gratuit, fără carduri. Aici puteau fi încărcate în același timp 4 mașini plug-in. Anul acesta, una dintre stații a fost desființată.

IKEA a intrat în România în 2007, prin deschiderea magazinului din zona comercială Băneasa. Până în luna martie 2010, acesta a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din INGKA Group.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În iunie 2019, retailerul anunța deschiderea magazinului Pallady, al doilea magazin al companiei în România și cel mai mare din Sud-Estul Europei. Și IKEA Pallady oferea posesorilor de mașini electrice și hibride încărcări gratuite la cele 4 stații, în orele de funcționare a magazinului.

Anunțul făcut de IKEA luna aceasta:

„Stațiile de încărcare destinate mașinilor electrice sunt închise temporar pentru clienți începând cu 15/09/2022 pentru maximum 6 luni. Grija față de mediul înconjurător rămâne în continuare unul dintre angajamentele noastre. În acest moment lucrăm la implementarea unui nou sistem pentru stațiile de încărcare destinate clienților. Îți mulțumim pentru înțelegere!”, este anunțul pe care compania îl afișează pe stația de încărcare mașini electrice a magazinului din Băneasa.

Compania din România va deschide un al treilea magazin IKEA la Timișoara.

Cererea pentru mașini “verzi” a crescut anul acesta în România, la 17.018 unităţi. Achizițiile din această categorie aproape s-au dublat (+89,3%) comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Interesul pentru mașini electrice este în continuare foarte mare, creșterea este de 309,8% după primele 8 luni din 2022 (6.421 unităţi), comparativ cu aceeași perioadă din 2021.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică Lucrul de la cafenea este o nouă metodă apărută în România odată cu schimbarea prin care angajații pot lucra de acasă. Cei care au nevoie doar de un laptop […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea