Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș – Turda, în pericol să nu fie finalizat până la sfârșitul anului. Ce spun autoritățile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș – Turda, în pericol să nu fie finalizat până la sfârșitul anului. Ce spun autoritățile

Consilierul pentru probleme de infrastructură din cadrul Cancelariei prim-ministrului, Cristian Pistol, a declarat faptul că există riscuri mari ca lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș – Turda și lotul 2 al drumului expres Craiova – Pitești să nu fie finalizate în cursul acestui an.

„Din câte ştiu eu, riscurile sunt mari să nu se finalizeze şi probabil că vor trebui elemente noi care să determine constructorii să finalizeze aceste lucrări. În orice caz, timpul este foarte scurt, din cunoştinţele mele lucrările nu sunt atât de avansate”, a afirmat Cristian Pistol, la finalul unei reuniuni organizate marţi cu ocazia Zilei Naţionale a Constructorilor.

Consilierul de stat însărcinat cu monitorizarea investiţiilor în infrastructură a menţionat că măsurile propuse constructorilor celor două secţiuni, cu două luni în urmă, de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu au fost implementate de aceştia.

„Acum aproximativ două luni de zile, dacă toate măsurile care au fost propuse atunci de Companie ar fi fost luate în calcul şi ar fi fost puse în operă în şantier de către constructor, ar fi fost posibilă (finalizarea celor două secţiuni până la finalul anului, n.r.)”, a precizat Cristian Pistol.

Consilierul prim-ministrului a adăugat că Ministerul Transporturilor va publica în curând evaluarea proiectelor rutiere care vor putea fi date în folosinţă până la finalul anului.

„În momentul acesta – am discutat şi cu domnul ministru (al Transporturilor, n.r.) Vâlceanu – se face o evaluare a proiectelor care au posibilitatea a fi recepţionate sau date în trafic anul acesta. Aştept şi eu stadiul evaluării să vedem exact ce progrese s-au întâmplat în şantier şi care ar mai fi elementele care trebuie făcute de constructori pentru darea în trafic. Nu avem încă această evaluare, dar o vom avea în foarte scurt timp”, a încheiat Cristian Pistol.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea