Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Locuri de muncă în străinătate pentru români – Irlanda caută specialiști în Psihiatrie și asistente medicale

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Se oferă salarii de 4.000 de euro pentru medici și 2.000 de euro pentru asistente

Firma irlandeză Best Personnel Ltd anunță că pune la dispoziția românilor, prin rețeaua EURES, 10 de posturi de psihiatru și 14 posturi de asistente medicale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Posturile de psihiatru sunt oferite în spitale din UK și Irlanda, se lucrează 39 ore pe săptămână, în schimburi (12 ore pe schimb) și se fac ore suplimentare la nevoie. Aplicanții trebuie să aibă minimum un an experiență, să fie înregistrați ca doctori în România, ulterior în GMC pentru UK și IMC pentru Irlanda, să aibă abilități PC (Word, Excel) și să cunoască bine limba engleză. Se oferă: salariu de 4000 euro brut/lună, în funcție de nivel și experiență; cheltuielile cu transportul se asigură inițial de către angajator, ulterior vor fi returnate în termen de 6 luni de către angajat; contract de muncă permanent.

*Asistentele medicale vor lucra în spitale, în  următoarele domenii: bolile aparatului digestiv, endoscopie, activități  postoperatorii chirurgicale. Se lucrează 39 ore pe săptămână, în schimburi (12 ore pe schimb, extra la nevoie). Se cer: 1 an experiență, înregistrare ca asistentă în România și apoi înregistrare în Nursing Midwifery Council (UK), abilități PC (Word, Excel); limba engleză fluent. Se oferă salariu de 2.000 euro brut/lună (în funcție de experiență); consultanță inițială și asistență privind cazarea; contract de muncă permanent.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste oferte trebuie să contacteze firma Best Personnel Ltd prin e-mail: [email protected] până la data de 1.06.2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea