Rămâi conectat

Curier Județean

LOCURI de MUNCĂ în străinătate, la data de 16 februarie 2016. Posturi disponibile în Germania, Irlanda, Spania, Belgia. Cum poți aplica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cei care doresc să lucreze în străinătate pot opta pentru una dintre ofertele Eures, ce însumează peste 700 de locuri de muncă în Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Polonia, Slovacia, Spania, Suedia și Ungaria.

 AJOFM Alba a transmis oferta actualizată, valabilă la data de 16 februarie 2016.

Lista locurilor de muncă vacante și cum puteti aplica

Belgia

Proiectant constructii metalice – 1 post

Se cere: diploma de licenta in electromecanica, inginerie industriala, dezvoltare de produse sau echivalente prin experienta; cunoasterea Autocad 2D; cunoasterea Inventor sau Parabuild; perspectiva tehnica de a integra piesa in proiectul total; comunicativ; mai multi ani de experienta in sectorul metalurgic (desen de scari, porti, usi si ferestre); capacitate de a proiecta un mediu bazat pe o schita sau de masurare in 3 puncte; cunoasterea tehnologiei de sudare, liniei de pliere; limba engleza cunostinte avansate. Data limită a oferte 20 martie 2016.

Mod de aplicare: Se transmite CV si scrisoare de intentie doar in limba engleza la urmatoarele doua adrese de email: [email protected] si [email protected] . Persoanele selectate de angajator vor fi contactate telefonic de acesta pentru un scurt interviu. Urmatoarea etapa va fi un scurt exercitiu de proiectare pentru a avea un punct de vedere asupra abilitatilor dumneavoastra si in final va avea loc un interviu pe Skype.

Manager Senior de Proces (Inginer in industria chimica cu experienta vasta in lucrul cu polimeri) – 1 post

Se cere: diploma de master in stiinte industriale (Biochimie, Chimie); cunoastere avansata a polimerilor si a industriei de proces complex; mentalitate analitica si critica penru rezolvarea problemelor inovatoare; personalitate dinamica, bazata pe rezultate, pasiune pentru optimizare si creare de noutati; abilitati de comunicare excelente in limba engleza; mobilitatea internationala in functie de proiectele derulate este obligatorie; limba engleza cunostinte avansate. Data limită a ofertei 20-03-16.

Mod de aplicare: Se transmite CV in limba engleza la urmatoarea adresa de email: [email protected]. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Germania

Factor postal – 15 posturi

Se cere: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale). Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1. Data limita a ofertei 30-06-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Asistent medical generalist – 50 de posturi

Se cere: Diploma de calificare ca asistent medical generalist; Experienta profesionala constituie avantaj, dar nu este obligatorie; Motivatie de a invata limba germana. Cunostintele de limba germana nivel de baza constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Data limită a ofertei: 19-08-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V-ul in limba romana, insotit de copia diplomei de absolvire, la adresa de e-mail [email protected].

Bucatar – 10 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata si/sau experienta indelungata in domeniu. Se solicita un aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte de limba germana – nivel A2. Data limită a ofertei: 14-03-16.

Ospatar – 10 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata si/sau experienta indelungata in domeniu. Se solicita un aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 14-03-16

Barman – 10 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata si/sau experienta indelungata in domeniu. Se solicita un aspect ingrijit si bune maniere. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 14-03-16

Personal in industria gastronomiei de sistem – 10 posturi

Se cere: Constituie avantaj experienta in domeniul gastronomic. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 14-03-16

Mod de aplicare pentru posturile de mai sus: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie un CV in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Operator CNC (laminor si strung) – 5 posturi

Se cere: Calificare ca operator CNC (laminor si strung); Cel putin 2 ani experienta in domeniu;Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi;Flexibilitate si motivatie. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 16-03-16

Electrician – 5 posturi

Se cere: Calificare profesionala incheiata ca electrician sau diploma de absolvire liceu de specialitate; Cel putin 2 ani experienta in domeniu;Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu);Disponibilitate de a lucra in schimburi;Flexibilitate si motivatie. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 16-03-16

Hamal – 6 posturi

Se cere: Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate si motivatie. Cunostinte avansate de limba germana. Data limită a ofertei: 16-03-16

Operator stivuitor – 5 posturi

Se cere: Certificat utilizare stivuitor; Experienta profesionala anterioara in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 16-03-16

Lucrator calificat ind. Auto. (f/b) – 7 posturi

Se cere: Constituie avantaj experienta anterioara in productie; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi;Flexibilitate si motivatie. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 16-03-16

Sudor MIG – MAG, WIG – 7 posturi

Se cere: Calificare ca sudor MIG – MAG, WIG, sau diploma de absolvire liceu de specialitate; Cel putin 2 ani experienta in domeniu;Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu);Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate si motivatie. Cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Data limită a ofertei: 16-03-16.

Mod de aplicare pentru posturile de mai sus: Persoanele interesate, care corespund cerintelor ofertei, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei de Ocupare din judetul de domiciliu, pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Documentele necesare inregistrarii sunt: copie C.I, cazier judiciar in original (valabilitate 6 luni), adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea”Apt pt. munca/Clinic sanatos”, C.V model Europass (Lebenslauf), cu fotografie, scrisoare de intentie, ambele completate la calculator, DOAR in limba germana, precum si copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu (acestea nu necesita traducere in limba germana). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dupa inregistrare, candidatii vor fi contactati telefonic in vederea verificarii cunostintelor de limba germana. Doar persoanele preselectate vor primi invitatie de participare la selectie, care se va desfasura in ultima parte a lunii martie, la Sibiu.

Sofer autocamion (transport marfuri) – 4 posturi

Se cere: Permis de conducere C, CE, ADR, precum si experienta anterioara ca sofer camion cu remorca; Fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate ridicata de a calatori. Limba germana nivel A2 – B1. Data limită a ofertei 15-03-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass si scrisoarea de intentie, ambele in limba germana sau engleza, insotite de copii ale permisului de conducere si ale diplomelor/certificatelor de studii (nu este necesara traducerea acestora in limba germana/engleza) la adresele de e-mail [email protected] si [email protected], cu specificarea nr. de referinta 10000-1137055236-S.

Sofer autocamion (transport marfuri) – 4 posturi

Se cere: Permis de conducere C, CE, precum si experienta anterioara ca sofer camion cu remorca; Avantaj ADR; Fara cazier auto si judiciar. Limba germana nivel A2 – B1. Data limită a ofertei 15-03-16.

Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul model Europass si scrisoarea de intentie, ambele in limba germana sau engleza, insotite de copii ale permisului de conducere si ale diplomelor/certificatelor de studii (nu este necesara traducerea acestora in limba germana/engleza) la adresele de e-mail [email protected] si [email protected], cu specificarea nr. de referinta 10000-1137054119-S.

Irlanda

Însotitori de zbor si stewarzi – 385 de posturi

Se cere: Aplicantii trebuie sa aiba inaltimea cuprinsa intre 1.57 si 1.85 m, daca este cazul sunt acceptate lentilele de contact. De asemenea, acestia trebuie sa poata sa inoate cel putin 20 m fara ajutor si sa detina sau sa poata detine pasaport valabil, sa nu aiba cazier judiciar, sa fie pregatiti sa faca fata unor situatii/persoane solicitante, sa fie persoane flexibile, muncitoate, care sa accepte sa lucreze in ture. Este necesara o personalitate prietenoasa si deschisa catre ceilalti; Limba engleza – scris si vorbit fluent. Data limită a ofertei 20.02.2016

Mod de aplicare: Se aplica online pe http://www.crewlink.ie.

Ciontolitor transator carne – 5 posturi

Se cere: Sunt necesare experienta in dezosarea carnii si experienta intr-un abator pe linia de productie. Este necesara cunoasterea limbii engleze – nivel B2 (utilizator indepedent). Data limită a ofertei 10.03.2016.

Mod de aplicare: CV europass in engleza trimis la adresa de email [email protected].

Marea Britanie

Bucatar – 58 posturi

Se cere: Candidatii trebuie sa aibe minim 2 ani experienta in domeniu,sa fie persoane motivate,punctuale,oneste si foarte bine organizate.Acestia trebuie sa fie capabili sa prepare diverse feluri de mancare.Deasemenea persoanele interesate trebuie sa detina calificare in domeniu sau sa aiba o ucenicie facuta in domeniu; engleza. Data limită a ofertei: 01-04-16.

Mod de aplicare: Se va aplica cv model Europass cu poza inclusa in limba engleza la adresa de email:[email protected]

Îngrijitor persoane/infirmier – 60 de posturi

Se cere: 1 an experienta in domeniu; engleza; data limită a ofertei: 31-03-16

Mod de aplicare: [email protected]

Asistent medical – 60 de posturi

Se cere: Candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC; engleza. Data limită a ofertei: 31-03-16

Mod de aplicare: .Se aplica cv in limba engleza la [email protected]

Îngrijitori peroane – 25 de posturi

Se cere: -carnet de conducere cat.B -cazier international curat-pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte:pasaport,buletin,certificat de nastere -abilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptaminii sau in weekenduri; engleza nivel B1. Data limită a ofertei 31-03-16.

Mod de aplicare: cv model Europass in limba engleza la adresa de email:[email protected]:0040756116342-d-na Camelia Pavel.Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

Îngrijitor persoane – 25 de posturi

Se cere: carnet de conducere cat.B -cazier international curat-pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte:pasaport,buletin,certificat de nastere -abilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptaminii sau in weekenduri; engleza nivel B1. Data limită a ofertei: 31-03-16.

Mod de aplicare: cv model Europass in limba engleza la adresa de email:[email protected]:0040774659642-d-na Camelia Pavel.Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

Îngrijitor persoane – 5 posturi

Se cere: candidatii trebuie sa aiba experienta de pana la 1 an -carnet de conducere cat.B -calificare in domeniu.Cei care nu au calificare in domeniu dar au lucrat in acest sector firma va va ajuta sa obtineti calificarea in timp ce lucrati; engleza-B1. Data limită a ofertei 01-04-16.

Mod de aplicare: se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:[email protected]

Sofer profesionist – 1 post

Se cere: card CPC valid, permis de conducere cu mai putin de 9 puncte penalizare, card tahograf digital, minim 1 an experienta. Limba engleza nivel mediu. Data limită a ofertei: 31-03-16.

Mod de aplicare: CV in limba engleza la [email protected], tel +4407887495401

Norvegia

Mecanic biciclete – 2 posturi

Se cere: Calificare, experienta de minimum 3 ani ca mecanic de biciclete. Limba engleza – fluent. Cunoasterea unei limbi scandinave – avantaj. Data limită a ofertei: 20-02-16

Mod de aplicare: Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]

Postdoctorand departament retele – 1 post

Se cere: Doctorat in inginerie electrica, informatica, tehnologia informatiei sau domenii similare/echivalente. Lista consistenta de publicatii in domeniu. Bune abilitati interpersonale si dorinta de a lucra ca parte a unei echipe internationale. Experienta de munca de cercetare pe modele de securitate si algoritmi-avantaj. Femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice. Limba engleza-excelent (scris si vorbit). Data limită a ofertei: 01-03-16

Mod de aplicare: Aplicatia se trimite la: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=Simula+Research+Laboratory+AS&p=0&ID=9352741&rv=al, „Apply here” (in josul paginii). Candidatii trebuie sa trimita CV in limba engleza, cu informatii complete de contact, educatie, pozitiile si activitatea academica (inclusiv o lista completa a publicatiilor stiintifice), scrisoare de intentie (in limba engleza) care sa cuprinda un rezumat al tezei de masterat, calificarile si interesele de cercetare, copii ale diplomelor relevante (certificate de studii, foi matricole si scrisori de recomandare), referinte de la 2-3 persoane (cu nume, functia actuala, relatia cu candidatul, telefon si adresa de e-mail), un maximum de 5 publicatii relevante si lucrari academice pe care solicitantul doreste sa fie luate in considerare de catre comisia de evaluare. Toate documentele trebuie prezentate in format PDF, cu exceptia CV-ului. In scrisoarea de intentie trebuie specificat modul in care ati aflat despre aceas

Postdoctorand in Departamentul biomedical – 1 post

Se cere: Master in matematica si/sau informatica. Cunostinte de analiza matematica, analiza functionala, teoria aproximarii, teoria probabilitatii, optimizare, familiarizare cu programarea Matlab, Python. Bune abilitati interpersonale, dorinta de lucru ca parte a unei echipe internationale. Femeile sunt in mod deosebit incurajate sa aplice. Limba engleza-excelent (scris si vorbit). Data limită a ofertei: 15-04-16 Mod de aplicare: Aplicatia se trimite la: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&q=0219201601266&p=0&ID=9353598&rv=al. Aceasta va cuprinde: scrisoare de intentie si CV in limba engleza, copie a tezei de master si 2 scrisori de recomandare (una de la coordonatorul de masterat). Toate atasamentele trebuie prezentate in format PDF. Specificati modul in care ati aflat despre aceasta pozitie. Informatii la Dr. Valeriya Naumova, e-mail: [email protected].

Republica Cehă

Slefuitori,Pilitori – 15 posturi

Se cere: Stare buna de sanatate, abilitati manuale bune. Germana constituie avantaj. Data limită a ofertei: 01-05-16

Mod de aplicare: CV la email:[email protected];[email protected];tel:0040748873233

Sofer profesionist camion – 15 posturi

Se cere: Permis conducere C+E;Calificare sofer profesionist;3 ani experienta ca sofer profesionist. Ceha/Germana/Engleza. Data limită a ofertei: 31-05-16

Mod de aplicare: CV in ceha/engleza/germana la [email protected];Persoana contact Sabina Artnerova tel:420 585 206 140-147.

Slovacia

Sofer autocamion transport international – 30 de posturi

Se cere: Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experienta, cazier curat, fara probleme de sanatate sau psihice, serios, harnic. Limba engleza sau germana de baza. Data limită a ofertei: 31-12-16.

Mod de aplicare: Se trimite CV la adresa: [email protected]. Se va efectua interviu telefonic.

Ingrijitor persoane/infirmier – 7 posturi

Se cere: Nu este obligatoriu experienta in domeniu. Diploma de liceu, persoana sa fie inscrisa in ordinul asistentilor medicali sau sa aiba curs de ingrijitor de minim 230 de ore. Empatie fata de persoanele in varsta, responsabilitate; Limba slovaca minim nivel de baza/limba ceha. Data limită a ofertei: 31-12-16

Mod de aplicare: Scrisoare de intentie si CV catre angajator in limba slovaca/ceha/engleza/germana la adresa de e-mail: [email protected]. Modalitati de selectie: Interviu, interviu telefonic, selectie de CV-uri fara interviu.

Spania

Maseur – 1 post

Se cere: postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html

Germana( oblig) intermediar; spaniola intermediar; engleza interm. Data limită a ofertei: 31-01.17

Mod de aplicare: se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: [email protected]. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

Suedia

Vopsitor auto – 15 posturi

Se cere: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16. Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi

Se cere: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Femei de serviciu – 20 de posturi

Nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16. Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Tinichigiu auto – 10 posturi

Se cere: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza –mediu. Data limită a ofertei: 01-07-16

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Ungaria

Mecanic agricol – 6 posturi

Se cere: studii de specialitate, experienta in domeniu 2-5 ani; constituie avantaj cunoasterea limbii maghiare. Data limită a ofertei: 29-02-16. Mod de aplicare: se trimite CV in limba maghiara sau romana la adresa [email protected], in atentia d-lui Juhász Ervin. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea