Rămâi conectat

Curier Județean

Locuri de muncă în Germania pentru români: Salarii între 1.400 și 2.200 de euro pentru bucătari, ospătari, recepționeri, personal pentru McDonald’s și Burger King

Publicat

în

ZAV – Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor, ca reprezentant al angajatorilor germani face recrutări pentru 66 de posturi de bucătari, ospătari, personal calificat pentru hoteluri, restaurante și marile lanțuri fast-food McDonald’s și Burger King.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 021/3165508 .

Data limită până la care se pot trimite CV-urile este 19 august 2014.

Elit - Gustul Desăvârșit

Se caută:

*15 bucătari cu calificare încheiată în domeniu sau mai mulți ani de experiență profesională; cunoscători de limba germană (minim nivel A2).

Se oferă: 1.400 – 2.200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea). Cazare și masă asigurate de angajator (gratuit sau prin acord).

Contractul poate fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru este de 40 ore/saptamana cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare.

*15 persoane pentru ajutor în industria gastronomiei de sistem (McDonald’s, Burger King), cu calificare încheiată în industria hotelieră și de catering sau experiență profesională în gastronomia de sistem; cunoștințe bune de limba germană – nivel B1/B2

Se oferă: salarii între 1.400 – 2.200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea). Cazarea și masa sunt asigurate de angajator (gratuit sau prin acord).

Contractul poate fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru este de 40 ore/săptămână cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.

*15 recepționeri cu calificare încheiată în domeniu (experiența în domeniu constituie avantaj); cunoștințe foarte bune de limba germană – minim nivel C1 și cunoștințe bune de limba engleză.

Se oferă: salariu între 1.400 – 2.200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea); cazarea și masa asigurate de angajator (gratuit sau prin acord).

Contractul poate fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru este de 40 ore/săptămână cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.

*15 ospătari cu calificare încheiată în domeniu (experiența profesională în domeniu constituie avantaj); cunoștințe bune de limba germană – minim nivel B2

Se oferă: salariu între 1.400 – 2.200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea). Cazarea și masa asigurate de angajator (gratuit sau prin acord).

Contractul poate fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru este de 40 ore/săptămână cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.

*6 manageri restaurant/personal serviciu banchet pentru Hotel Marriott din Frankfurt, cu calificare profesională ca manager de hotel/ restaurant/ personal serviciu banchet; aspect îngrijit și bune maniere; foarte bune cunoștințe de limba germana (nivel C2), cunoștințe bune de limba engleză (nivel B2)

Salarizarea se face conform tarifelor în domeniu. Cazarea este asigurată de către angajator contracost (270 euro); masa este asigurată de către angajator (gratuit sau contracost) sau poate fi pe cont propriu.

Se lucrează în echipă, iar mediul de lucru se poate schimba. Activitatea se desfășoară începând cu 1 septembrie 2014, pe o perioadă de 1 an cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru – normă întreagă (40 ore/săptămână), se lucrează și în weekend și de sărbătorile legale.

ATENȚIE! Pentru toate ofertele de mai sus, persoanele interesate trebuie să se adreseze Consilierului EURES din județul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date (dacă este cazul). Invitarea la selecție a persoanelor care corespund cerințelor ofertei se va face în timp util de către consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din județul de domiciliu al aplicanților. Candidații invitați trebuie să aibă la ei în momentul prezentării la selecție un CV model Europass în limba germană, cu fotografie, precum și formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele două documente vor fi puse la dispoziție de către Consilierul EURES.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

AVARIE la rețeaua de alimentare cu apă din municipiul AIUD: Furnizarea apei potabile ÎNTRERUPTĂ pe mai multe străzi

Publicat

în

AVARIE la rețeaua de alimentare cu apă din municipiul AIUD: Furnizarea apei potabile ÎNTRERUPTĂ pe mai multe străzi

„Sucursala Aiud a operatorului regional APA CTTA SA ALBA, anunta consumatorii ca in data de 16.05.2022, s-a produs o avarie a conductei de distributie a apei potabile pe strada Motilor din municipiul Aiud. In vederea remedierii acesteia, se va intrerupe furnizarea apei potabile pe strazile: Motilor, Livezii, Fantanele, Paltinis, Abrudului, Valea Aiudului, Codrului, Dorului. Estimam durata intreruperii pana in jurul orei 16.00

La reluarea furnizării pot aparea local depășiri ale parametrului turbiditate, situatie in care rugam clientii, sa foloseasca apa numai in scop menajer. Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Elit - Gustul Desăvârșit

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, a trasmis APA CTTA SA ALBA, sucursala Aiud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Aniversarea a 30 de ani de activitate a Corului bisericii „Sfinții Trei Ierarhi” din Aiud: Ansamblul vocal a fost organizat într-o formulă extinsă

Publicat

în

FOTO| Aniversarea a 30 de ani de activitate a Corului bisericii „Sfinții Trei Ierarhi” din Aiud: Ansamblul vocal a fost organizat într-o formulă extinsă

Duminică, 15 mai 2022, Protopopiatul Ortodox Aiud și Parohia Ortodoxă Aiud II au găzduit un eveniment festiv cu totul deosebit. 

„Comunitatea parohială de aici, care celebrează anul acesta un secol de la înființare, a serbat cu multă emoție împlinirea a 30 de ani de la înființarea Corului bisericii parohiale cu hramul „Sfinții Trei Ierarhi”, coordonat cu mult devotament și măiestrie de către doamna prof. Ana Scriban. În această zi de aleasă bucurie, ansamblul vocal a fost organizat într-o formulă extinsă, actualilor membri alăturându-li-se componenții din trecut ai formațiunii corale.

Elit - Gustul Desăvârșit

Manifestarea prilejuită de acest moment solemn a debutat cu slujba Utreniei, oficiată începând cu ora 8.30. În continuare, Sfânta Liturghie a fost săvârșită de către un sobor de preoți și diaconi, majoritatea fiind foști membri ai ansamblului coral și/sau „fii” ai parohiei Aiud II. Cuvântul de învățătură a fost rostit de către părintele Traian Duda – la rândul său, originar din municipiul Aiud –, în prezent preot al parohiei Ocna Mureș II. La eveniment au luat parte numeroși credincioși, alături de care s-a aflat primarul municipiului Aiud, doamna prof. Oana Badea.

La finalul Dumnezeieștii Liturghii, a luat cuvântul părintele Ioan Bogdan, preot al parohiei Aiud II și protopop al Aiudului, care i-a felicitat pe toți membrii corului pentru activitatea deosebită depusă de-a lungul timpului. De asemenea, sfinția sa a prezentat un scurt istoric al tuturor formațiunilor corale existente în cadrul acestei parohii pe parcursul anilor, subliniind importanța momentului aniversar de acum: „Acest eveniment este unul istoric pentru Corul bisericii «Sfinții Trei Ierarhi» și pentru credincioșii acestei parohii și îl vom incrusta pe răbojul vremii și al neuitării. Prin această mărturisire de credință în formă artistică, Corul bisericii noastre transmite luminile Ortodoxiei, dar și cele ale spiritualității și culturii românești”.

Ca o încununare a acestui eveniment aniversar deosebit, membrii ansamblului au susținut un recital de muzică bisericească. Două dintre cele cinci piese religioase au fost interpretate de către soprana Maria Oltean, originară din municipiul Aiud. În continuare, părintele Emil Gâlea, slujitor la Altarul bisericii „Sfinții Trei Ierarhi” între anii 1990-2016, a rememorat clipele debutului formațiunii corale: „Vă mărturisesc cu sinceritate faptul că retrăiesc emoția momentului din 17 mai 1992 (n.r. Duminica a IV-a după Sfintele Paști), când Corul condus de către prof. Ana Scriban ne-a înfrumusețat pentru prima dată Sfânta Liturghie. Dintru început, vreau să îl menționez și să îi adresez alese mulțumiri domnului Dr. Vasile Câmpean, cel care, luminat de Dumnezeu, ne-a condus pașii în urmă cu trei decenii către doamna profesoară” .

Apoi, prof. Ana Scriban a depănat câteva amintiri privitoare la activitatea desfășurată ca dirijor al Corului: „Cu 30 de ani în urmă, am pășit cu sfială pe scările bisericii «Sfinții Trei Ierarhi». Urma să înceapă o muncă asiduă depusă împreună cu membrii ansamblului, alături de care am trăit clipe frumoase, dar și momente grele. Cu ocazia acestei aniversări, i-am avut alături pe coriștii care au făcut parte din această familie minunată de-a lungul celor trei decenii. Pe această cale, îi asigur pe toți membrii de întreg respectul și admirația mea”.

La finalul evenimentului, părintele protopop Ioan Bogdan i-a oferit doamnei prof. Ana Scriban Diplomă de excelență, în semn de apreciere pentru vrednicia dovedită pilduitor în promovarea spiritualității ortodoxe și a identității noastre etnice. De asemenea, aceeași „distincție” a fost primită de către părintele Emil Gâlea și domnul Dr. Vasile Câmpean, în semn de recunoștință pentru aportul adus la constituirea formațiunii corale. Totodată, ca o apreciere simbolică a întregului efort depus pe parcursul anilor, membrilor ansamblului coral le-au fost oferite Diplome de excelență.”, , a transmis Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, Mitropolia Ardealului


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

Bazinul Olimpic din Alba Iulia: Închis pentru inițiere înot și agrement în perioada Campionatului Național de Polo, juniori III

Publicat

în

Bazinul Olimpic din Alba Iulia: Închis pentru inițiere înot și agrement în perioada Campionatului Național de Polo, juniori III

Primăria Alba Iulia anunță programul de funcționarea a Bazinului Olimpic din municipiu, pentru inițiere înot și agrement,  cu ocazia desfășurării Campionatului Național de Polo, juniori III.

„Bazinul olimpic este inchis de miercuri (18.05.2022) ora 14:00 si pana duminica (22.05.2022) ora 14:00 pentru agrement si initiere inot. Se desfasoara Campionatul national juniori III la polo.”, a transmis Primăria municipiului Alba Iulia.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare