Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Locuri de muncă în Germania pentru români: Salarii între 1.400 și 2.200 de euro pentru bucătari, ospătari, recepționeri, personal pentru McDonald’s și Burger King

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ZAV – Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor, ca reprezentant al angajatorilor germani face recrutări pentru 66 de posturi de bucătari, ospătari, personal calificat pentru hoteluri, restaurante și marile lanțuri fast-food McDonald’s și Burger King.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 021/3165508 .

Data limită până la care se pot trimite CV-urile este 19 august 2014.

Se caută:

*15 bucătari cu calificare încheiată în domeniu sau mai mulți ani de experiență profesională; cunoscători de limba germană (minim nivel A2).

Se oferă: 1.400 – 2.200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea). Cazare și masă asigurate de angajator (gratuit sau prin acord).

Contractul poate fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru este de 40 ore/saptamana cu posibilitatea efectuarii de ore suplimentare.

*15 persoane pentru ajutor în industria gastronomiei de sistem (McDonald’s, Burger King), cu calificare încheiată în industria hotelieră și de catering sau experiență profesională în gastronomia de sistem; cunoștințe bune de limba germană – nivel B1/B2

Se oferă: salarii între 1.400 – 2.200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea). Cazarea și masa sunt asigurate de angajator (gratuit sau prin acord).

Contractul poate fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru este de 40 ore/săptămână cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.

*15 recepționeri cu calificare încheiată în domeniu (experiența în domeniu constituie avantaj); cunoștințe foarte bune de limba germană – minim nivel C1 și cunoștințe bune de limba engleză.

Se oferă: salariu între 1.400 – 2.200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea); cazarea și masa asigurate de angajator (gratuit sau prin acord).

Contractul poate fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru este de 40 ore/săptămână cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.

*15 ospătari cu calificare încheiată în domeniu (experiența profesională în domeniu constituie avantaj); cunoștințe bune de limba germană – minim nivel B2

Se oferă: salariu între 1.400 – 2.200 euro brut/lună (în funcție de tarifele în domeniu și de zona în care se va desfășura activitatea). Cazarea și masa asigurate de angajator (gratuit sau prin acord).

Contractul poate fi sezonier sau pe termen lung. Programul de lucru este de 40 ore/săptămână cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.

*6 manageri restaurant/personal serviciu banchet pentru Hotel Marriott din Frankfurt, cu calificare profesională ca manager de hotel/ restaurant/ personal serviciu banchet; aspect îngrijit și bune maniere; foarte bune cunoștințe de limba germana (nivel C2), cunoștințe bune de limba engleză (nivel B2)

Salarizarea se face conform tarifelor în domeniu. Cazarea este asigurată de către angajator contracost (270 euro); masa este asigurată de către angajator (gratuit sau contracost) sau poate fi pe cont propriu.

Se lucrează în echipă, iar mediul de lucru se poate schimba. Activitatea se desfășoară începând cu 1 septembrie 2014, pe o perioadă de 1 an cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru – normă întreagă (40 ore/săptămână), se lucrează și în weekend și de sărbătorile legale.

ATENȚIE! Pentru toate ofertele de mai sus, persoanele interesate trebuie să se adreseze Consilierului EURES din județul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date (dacă este cazul). Invitarea la selecție a persoanelor care corespund cerințelor ofertei se va face în timp util de către consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din județul de domiciliu al aplicanților. Candidații invitați trebuie să aibă la ei în momentul prezentării la selecție un CV model Europass în limba germană, cu fotografie, precum și formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn. Cele două documente vor fi puse la dispoziție de către Consilierul EURES.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea