Locul de joacă, din curtea grădiniței „Prietenia”, din Teiuș, tot mai aproape de finalizarea lucrărilor. Sunt montate dalele colorate din cauciuc

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pe pagina de socializare a Primăriei Teiuș a fost postat un mesaj, prin care reprezentanții au transmis evoluția lucrărilor pentru amenajarea spațiului de joacă din cadrul grădiniței „Prietenia”.

Locul de joacă începe să se apropie de stadiul final al lucrărilor, la momentul actual montându-se dalele de cauciuc, pentru siguranța copiilor, proiectul fiind realizat de constructorul serviciului de Urbanism am primăriei Teiuș.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

„Spațiul de joacă din curtea grădiniței „Prietenia”, atât de așteptat de cei mici, capătă contur. Se montează dalele pastelate în trotuar, se pregăteste montarea dalelor de cauciuc pentru protecția celor mici și se amenajează zona după un proiect la care și-au dat concursul constructorul și colegii de la serviciul Urbanism al primăriei Teiuș!”, au transmis reprezentanții primăriei Teiuș, prin intermediul paginii de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419