Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Locuitorii din Mușca și Bistra, fără apă potabilă joi: Avarie la conducta de alimentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Locuitorii din Mușca și Bistra au rămas fără apă potabilă joi, din cauza unei avarii la conducta de alimentare de pe raza comunei.

rupt

SC APA CTTA SA ALBA-Sucursala Apuseni informeaza consumatorii că în data de 17.08.2023, furnizarea apei va fi întreruptă, in localitatile Musca si Bistra, din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apa potabila de pe raza comunei Bistra, pana la remedierea acesteia.

La reluarea furnizarii pot exista depasiri ale parametrului turbiditate, caz in care rugam clientii sa foloseasca apa numai in scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 810463, mobil 0723212647, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea