Rămâi conectat

Actualitate

Localnicii din Abrud, cu datorii peste noapte, își verifică rând pe rând conturile, iar conducerea unității îi asigură că totul va fi bine

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zeci de persoane care au rămas fără bani sau au aflat că înregistrează datorii își verifică, vineri, conturile, la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, și vorbesc cu conducerea unității, care le dă asigurări că se va trece peste incident.

Oamenii din Abrud, care au depus cereri pentru lămurirea situației, după ce au aflat că banii din conturile lor nu mai există, sunt programați în cursul zilei de vineri pentru a vorbi cu reprezentanții CAR Credit Teiuș, care au venit în Munții Apuseni.

De asemenea, oamenii își verifică, la ghișeu, conturile bancare, pentru a vedea dacă înregistrează datorii sau dacă mai au bani în conturi.

Pentru a evita aglomerația, ei au fost programați, pe rând, pe parcursul întregii zile.

Un localnic care a aflat că înregistrează datorii de 15.000 de lei, fără să ia acest împrumut, a declarat, vineri, pentru ziarulunirea.ro, că nu va depune plângere la poliție dacă i se va ”șterge creditul”, deoarece nu are rost să ”dea bani la avocat”.

De asemenea, conducerea CAR Credit Teiuș a pregătit un comunicat de presă pentru jurnaliștii prezenți la sucursala din Abrud, în care se arată că ”în urma controalelor interne s-au constatat nereguli în activitatea desfășurată la sucursala Abrud”, dând astfel vina pe propriii angajați.

”Consiliul Director al CAR Credit Teiuș dorește să-i asigure pe toți membri noștri că această situație neplăcută este singulară, ține numai de sucursala din Abrud și este deja gestionată. De asemenea, îi asigurăm pe toți membri că această situație nu aduce nicio atingere integrității,  sau siguranței fondurilor membrilor noștri. Unitatea are deplină capacitate financiară și organizatorică, să treacă fără nicio problemă peste acest incident regretabil. Vom oferi, în continuare, servicii financiare sigure și corecte tuturor membrilor noștri, fără ca acest eveniment să afecteze cu ceva activitatea și relația noastră cu aceștia. Ne cerem scuze pentru acest incident și vă asigurăm  că în continuare vom fi  preocupați în ceea ce privește siguranța operațiunilor financiare desfășurate de către CAR Credit Teiuș în folosul membrilor săi”, se arată arată în comunicatul de presă semnat de Consiliul Director al CAR Credit Teiuș.

Un dosar penal pentru delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual a fost înregistrat, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, după ce mai mulți oameni din Abrud, cu bani în conturi, s-au ales cu datorii, plângerea fiind făcută de reprezentanții CAR Credit Teiuș împotriva propriilor angajați.

”Plângerea a fost depusă de către reprezentanții CAR Credit Teiuș împotriva propriilor angajați. Se fac cercetări în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului”, potrivit Poliției Alba.

Casa de Ajutor Reciproc (CAR) Credit Teiuș este o instituție financiară ce are mai multe sucursale în județul Alba.

Citește și Dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba în cazul posibilei escrocherii de la Abrud. Șefii CAR Credit Teiuș, plângere împotriva propriilor angajați


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea