Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba în cazul posibilei escrocherii de la Abrud. Șefii CAR Credit Teiuș, plângere împotriva propriilor angajați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un dosar penal pentru delapidare, abuz în serviciu și fals intelectual a fost înregistrat, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, după ce mai mulți oameni din Abrud, cu bani în conturi, s-au ales cu datorii, plângerea fiind făcută de reprezentanții CAR Credit Teiuș împotriva propriilor angajați.

Reprezentanții Poliției Alba au declarat, joi, pentru ziarulunirea.ro, că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba s-a înregistrat un dosar penal și se vor desfășura toate activitățile specifice pentru tragerea la răspundere a făptuitorilor și recuperarea prejudiciului, după ce mai mulți oameni au constatat că banii din conturi, depuși la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, nu mai există.

Mai mult, o parte dintre ei au remarcat că aveau datorii.

”Plângerea a fost depusă de către reprezentanții CAR Credit Teiuș împotriva propriilor angajați. Se fac cercetări în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului”, potrivit Poliției Alba.

O persoană, care susține că a fost păgubită, a declarat că a avut un mic depozit la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, și a aflat că are de plătit un credit în valoare de 15.000 de lei.

O altă persoană a declarat că în total sunt circa 50-100 de păgubiți, care așteaptă să vorbească, vineri, cu reprezentanții instituției financiare, care vor veni de la sediul din Teiuș, la Abrud.

”Sunt oameni care au avut depozite și s-au trezit cu datorii. De asemenea, sunt oameni care au avut depozite, iar acum au rămas fără niciun leu în conturi. Cel mai mare credit care i s-a făcut unei persoane, din câte știu eu, este 45.000 de lei”, a declarat presupusul păgubit.

Potrivit sursei citate, zeci de persoane au depus cereri la CAR Credit Teiuș, sucursala Abrud, pentru lămurirea situației.

Casa de Ajutor Reciproc (CAR) Credit Teiuș este o instituție financiară ce are mai multe sucursale în județul Alba.

Citește și Poliția a deschis o anchetă în cazul persoanelor din Abrud care acuză că nu mai au banii în conturi și s-au ales cu datorii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

„Îți dau 1.000 de euro, șefule”: Cum a încercat un șofer din Alba care a încercat să mituiască un polițist de la rutieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Îți dau 1.000 de euro, șefule”: Cum a încercat un șofer din Alba care a încercat să mituiască un polițist de la rutieră Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Tribunalului Alba la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Citește și: Șoferul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea