Liviu Dragnea, Președintele PSD, despre creșterea galopantă a inflației și forțele care sabotează Guvernul: „Cred că cineva, undeva, încearcă să doboare România”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Liviu Dragnea, Președintele PSD, susține că ultimele date care arată creșterea inflației ar avea mai multe cauze. Acesta arată că există mai multe forțe care odată ce au văzut creșterile de salarii au crescut artificial prețurile. Mai mult, liderul PSD a precizat că există o forță concentrată formată din BNR-Klaus Iohannis și partidele de opoziție care sabotează orice acțiune a Guvernului.

”Eu nu mai sunt copil să cred în coincidențe (…) Să vorbim despre cauzele care au dus la creșterea inflației, că s-a spus că e vina PSD-ului. În primul rând, creșterea prețului la energie și poate ne uităm ce se întâmplă la Consiliul Concurenței, dacă aceste creșteri sunt justificate. (…) Sunt și alte cauze cum ar fi creșterea barilului de petrol pe piețele intenaționale, a crescut prețul cu 33%. De asemenea, au crescut prețurile la produsele importate.

ELIT
Sigur, am constatat că aceste companii cu capital străin când au văzut că au crescut salariile românilor au decis să crească și ei prețurile, asta doar pentru că Guvernul a dat mai mulți bani românilor.

S-ar putea, sper să fie doar informații pe surse și care să nu se confirme, să crească prețurile și în alte zone cum ar fi asigurările, cum ar fi în sectorul bancar, am înțeles că s-ar putea să crească și prețul la importuri. Orice încercare de creștere a veniturilor românilor este lovită din toate părțile.

O să mai vorbim și despre faptul cum BNR-ul nu colaborează cu Guvernul, pentru că până la urmă este Banca Națională a României. Ei nu lucrează împreună cu Guvernul pentru a găsi cele mai bune soluții pentru România, care este cea mai bună politică monetară.

Eu nu cred în coincidențe, că prea sunt coordonate acțiunile BNR, ale președintelui Iohannis și ale opoziției. Cred că cineva, undeva, este foarte nervos și încearcă să doboare România (…) Ori de câte ori România se ridică sunt oamenii care îi dau la picioare”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

nedumeritul 20 aprilie 2018 at 21:37

…am putea sa va credem Domnule Liviu Dragnea, Presedintele PSD.Numai ca in realitate se observa doar efectele. Nu se vad cauzele care produc efectele, sau mai precis conditiile din interiorul cauzelor. Mare bai !, asa se intampla in iluzia conditiei umane,.Oricare am putea fi in eroare,…

Corleone 21 aprilie 2018 at 7:28

mda … statul II, sorosistii, ungurii, masonii, conspirationistii, etc, etc.
Bah pesedeilor, nu vedeti ca voi, cu pomenile si aberatiile voastre, ruinati economia? Bugetarilor le-au crescut salariile aberant, cat trebuie sa muncim si sa cotizam la stat pentru a suporta aceste salarii astronomice? Nu mai avem de unde! De unde vin restul banilor? Din imprumuturi externe … sau tiparnita lui Isarescu. De aici ruinarea tarii!

dolfi 21 aprilie 2018 at 8:47

cata nesimtire pe acest mincinos mustacios. se face ca ploua. Dupa ce s-au laudat c-au „castigat” alegerile principalul lor scop a fost sa distruga Justitia sa-si creasca salariile, sa-si mareasca pensiile nesimtite si sa imparta pomeni aiurea destabilizand economia. Comportamentul acestor doua partide care conduc acum Romania este total antiromanesc si mafiot.

titirca inima rea 23 aprilie 2018 at 19:32

Ce este grav e ca exista inca plavani care cred povestile de popa ostenit ale astuia. Dar si mai grav e ca mai exista o categorie de sustinatori ai hamsterului, cei mai multi fiind bugetari, care, destui dintre ei au capacitate de discernamant destula cat sa inteleaga ca toate aceste sunt brasoave, dar pentru faptul ca au primit niste mici avantaje (directorasi de scoala sau alte instituii bugetare, 3 lei la salariu si alte faramite) prefera sa inchida ochii la prabusirea definitiva a Romaniei.

Comentariile sunt oprite