Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Vinerea Verde la Alba Iulia: Reprezentanții Lime vorbesc de serviciul lor de închiriat trotinete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 9 aprilie, la statuia Ecvestră a lui Mihai Viteazul are loc o conferință de presă, începând ora 16.00, a primarului Municipiului Alba Iulia, Gabriel Plesa, împreună cu reprezentanții Lime.

Gabriel Pleșa a anunțat în trecut, pe pagina de socializare faptul că „Alba Iulia trece pe verde. Și nu orice fel de verde, ci verde – Lime! Nu mai puțin de 200 de trotinete electrice, operate de compania de ride-sharing „Lime” vor fi disponibile, din această primăvară, și în Alba Iulia.

YouTube video

 

În acest moment negociem condițiile parteneriatului, pentru a le putea oferi albaiulienilor o variantă fezabilă nu doar din punct de vedere al mobilității ci și al costurilor.

YouTube video

Alba Iulia se aliniază, astfel, unui trend mondial în materie de micro-mobilitate urbană sustenabilă, folosirea în sistem de sharing a trotinetelor electrice fiind deja un mod inteligent, eficient, cu zero emisii și cu impact minim asupra mediului”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea