Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ședința CL Alba Iulia – Aprobarea bugetului general de venituri și cheltuieli al muncipiului, pe anul 2021 și utilizarea sumelor din excedentul bugetului din 2020, pe ordinea de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
LIVE VIDEO| Ședința CL Alba Iulia – Aprobarea bugetului general de venituri și cheltuieli al muncipiului, pe anul 2021 și utilizarea sumelor din excedentul bugetului din 2020, pe ordinea de zi

Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia este convocat în şedinţă extraordinară pentru ziua de miercuri, 14 aprilie 2021, de la ora 13:00, la sediul Direcției Programe din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia.

Între proiectele de pe Ordinea de zi se află și aprobarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Alba Iulia pe anul 2021 și aprobarea utilizarii sumelor din excedentul bugetului local din anul precedent ca sursă de finanţare a cheltuielilor secţiunii de dezvoltare în anul 2021.

 

PROIECT AL ORDINII DE ZI :

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Alba Iulia pe anul 2021.

2. Proiect de hotărâre privind execuţia bugetului general de venituri şi cheltuieli pe anul 2020 al municipiului Alba Iulia.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării sumelor din excedentul anului 2020 al activităţilor instituţiilor publice finanţate integral din venituri proprii (centre bugetare din invătământ).

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizarii sumelor din excedentul bugetului local din anul precedent ca sursă de finanţare a cheltuielilor secţiunii de dezvoltare în anul 2021.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 170/2020 cu privire la instituirea unor facilităţi fiscale şi aprobarea procedurii de anulare a accesoriilor aferente obligatiilor bugetare principale restante la data de 31.03.2020 inclusiv, datorate bugetului local al municipiului Alba Iulia, aşa cum a fost modificată prin Hotărârea nr. 3/2021 a Consiliului local.

6. Proiect de hotărâre privind încetarea dreptului de folosinţă a Ministerului Educaţiei şi Cercetării asupra unui imobil (construcţii si teren) Şcoala Generala Oarda de Jos.

7. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei cadastrale de primă înscrierea a unui imobil (albia majoră râul Ampoi) situat în Alba Iulia, zona Ampoi I.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea