Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: S-a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu, unul din cele mai frumoase din România. Piața Mare a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din România își deschide porțile oficial. Piața Mare este pregătită să vă introducă în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Cea de-a 12-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu se va desfășura anul acesta în perioada 16 noiembrie 2018 – 03 ianuarie 2019 și va fi inaugurată cu susținut de artiștii Radu Nechifor și Paula Seling, un spectacol special creat pentru a transpune atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

La această ediție vor fi prezenți peste 100 expozanți din țară și străinătate, sunt pregătite atracții pentru copii și Atelierul lui Moș Crăciun, dar și o noutate – un patinoar în aer liber, de mari dimensiuni.

Din atracțiile ce vor constitui farmecul ediției de anul acesta fac parte proiecții noi, mai spectaculoase pe clădirile din Piața Mare, un patinoar cu gheață naturală și un nou tren turistic care va pleca din gara special amenajată în cadrul Târgului de Crăciun, pe traseul celei mai frumoase străzi din Sibiu, Strada Cetății, urmată de pietonala Nicolae Bălcescu și întoarcerea în Piața Mare.

De asemenea, vizitatorii Târgului de Crăciun din Sibiu vor fi întâmpinați de cei peste 100 de expozanții din toate colțurile țării și din străinătate, prezentând o selecție diversă de produse constând în decorațiuni de Crăciun, dulciuri, accesorii, jucării și un meniu gastronomic bogat.

Parcul lui Moș Crăciun înglobează atracții pentru cei mici, dând viață spiritului jucăuș și feeric din sufletul copiilor. Aceștia își pot manifesta creativitatea și spiritul artistic prin cele 4 ateliere ce se vor desfășura în Atelierul lui Moș Crăciun: Lumânărar de Crăciun, Biscuiți de Crăciun, Pictat turta dulce și Decorațiuni Pixel Art.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea