Ziarul Unirea

LIVE VIDEO| Pe autostrada A10, la Alba Iulia Nord, balet spectaculos. Se ridică tablierul metalic peste linia de cale ferată

Astăzi, la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, Pizzarotti, antreprenorul lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, a început operațiunile de ridicare, translare și moptare propriu zisă a tablierului metalic peste linia de cale ferată.

ELIT

În cursul zilei de ieri, au fost realizate operațiuni premergătoare tablierul metalic a fost mutat și rotit la 180 de grade, tocmai pentru a fi pregătit în poziția de ridicare peste calea ferată.

Tablierul metalic are o greutate impresionantă de circa de 330 de tone pentru ridicarea și montarea lui fiind utilizată o macara de 600 de tone cu superlift de la cunoscuta firmă DM Macarale.

Montarea tablierului peste calea ferată este cea mai importantă operațiune realizată la viitorul nod rutier Alba Iulia Nord, multă vreme ea fiind ținută în loc de faptul că în zonă nu s-a putut lucra la piloni din cauză că nu au fost relocați stâlpii de înaltă tensiune.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419