Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| „ONOR ÎN CETATE” – spectacol de lumini, cu titanii șoselelor de la Truck Tunning Art 2023, în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LIVE VIDEO| „ONOR ÎN CETATE” – spectacol de lumini, cu titanii șoselelor de la Truck Tunning Art 2023, în Cetatea Alba Carolina

Prima seară a Festivalului camioanelor tunate de la Alba Iulia s-a încheiat cu un spectacol de lumini, oferit de cele aproximativ 200 de echipaje prezente în Cetatea Alba Carolina.

Intitulat „ONOR ÎN CETATE”, spectacolul echipajelor și camioanelor participante la T.T.A. 2023 a fost felul participanților de a-și manifesta stima și considerația în fața publicului și a Cetății Alba Carolina printr-un spectacol de lumini.

Momentul a fost acompaniat de un MIX atent ales de DJ Cretzu, momentul fiind atracția serii la Alba Iulia.

Citește și: FOTO VIDEO| Truck Tuning Art 2023: Camioanele care vor participa la festival și-au făcut apariția în cetatea din Alba Iulia. PROGRAMUL evenimentului, pe zile

Truck Tunning Art va continua la Alba Iulia pe tot parcursul weekend-ului, iar unul dintre punctele de atracție ale ediției de anul acesta este prezența lui Radu Valahu, cel mai puternic român, care a acceptat cu entuziasm provocările skanderbeg de la Alba Iulia, în cadrul acestui festival dedicat camioanelor tunate, un adevărat paradis pentru pasionații de motoare puternice.

Valahu, un adevărat showman, va oferi publicului un spectacol memorabil, în timp ce va trage camioane întregi cu o ușurință uluitoare. Cu un palmares impresionant de performanțe similare, în trecut, acesta a remorcat avioane, mașini de pompieri și alte camioane, demonstrând fără doar și poate că puterea sa nu cunoaște limite.

Pe parcursul festivalului, participanții și vizitatorii vor avea ocazia de a vota cel mai frumos camion tunat, premiind creativitatea și munca depusă pentru a da viață acestor imense bijuterii metalice. Ca o recompensă pentru voturile lor, publicul va avea șansa de a câștiga sute de litri de combustibil și 1000 de lei pentru cel mai impresionant cadru fotografic surprins în timpul celor trei zile de desfășurare a evenimentului.

Cu atât de multe lucruri de văzut și de făcut, atmosfera va fi una incendiară și în materie de muzică. Două trupe locale, Râpa Roșie și Brothers, vor susține un concert captivant, iar DJ Cretzu se va asigura că ritmul și distracția vor fi la cote maxime.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea