LIVE VIDEO| Jumătate de secol al activității grupului RIFF, marcat la Alba Iulia, printr-un concert aniversar

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Astăzi, Centrul de Cultură AUGUSTIN BENA Alba în parteneriat cu Asociația CULTURAL Act și Primăria Municipiului Alba Iulia organizează în Piața Cetății din Alba Iulia evenimentul Riff 50th Anniversary Show, prin care marchează jumătate de secol al activității grupului RIFF.

12 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: ,,În loc de bun rămas”, ,,Ana-Maria”, ,,Cercul vieţii”, ,,Plouă la Woodstock”, ,,Mr. Jimi”, ,,Regele şoselei”, ,,Povestea lor”, ,,Nerostitele cuvinte”, ,,Primii paşi”, ,,Un joc a fost” …

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

Convert aniversar RIFF la Alba Iulia, jumatate de secol de activitate

Publicată de Ziarul Unirea pe Vineri, 18 septembrie 2020

Evenimentul este un spectacol de 2 ore, cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419