Rămâi conectat

Curier Județean

LIVE VIDEO | Inaugurarea noii parcări din Alba Iulia: 73 de locuri disponibile în zona Prefecturii

Bera Larisa

Publicat

în

LIVE VIDEO | Inaugurarea noii parcări din Alba Iulia: 73 de locuri disponibile în zona Prefecturii

Astăzi, 13 august 2024, zi cu noroc pentru municipiul Alba Iulia. Este inaugurarată o nouă parcare, situată la intersecția străzilor Olteniei și Ion Arion, în apropiere de instituția Prefecturii din oraș. Parcarea, care dispune de 73 de locuri, este deschisă pentru utilizare și oferă o soluție mult așteptată pentru problema locurilor de parcare din zonă.

Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri vor fi disponibile pentru cetățeni

Noua parcare include nu doar locuri de parcare, ci și iluminat public și spații verzi, contribuind astfel la îmbunătățirea esteticii și funcționalității zonei. Proiectul a transformat un teren viran, folosit anterior pentru parcare neorganizată, într-un spațiu modern și bine amenajat, aproape de instituțiile publice importante ale orașului.

„Am început amenajarea unei parcări, în centrul orașului, la aproximativ 300 de metri de Instituția Prefectului, Consiliul Județean și alte instituțiile publice. Parcarea, va avea 73 de locuri, iluminat public și spații verzi, și va fi amenajată în locul unui teren viran, care și până acum era folosit pentru a parca autoturismele” a declarat pentru ziarulunirea.ro, Flavius Buta, purtătorul de cuvânt al primăriei Alba Iulia.

Amenajarea acestui spațiu rezolvă problema parcărilor insuficiente și reduce disconfortul locuitorilor și al celor care vizitează instituțiile publice din zona centrală a orașului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la un stâlp de curent din Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la un stâlp de curent din Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit marți după-masa la un stâlp de curent din Alba Iulia. Au intervenit pompierii. Citește și: UPDATE | INCENDIU izbucnit la o anexă gospodărească în Blaj: Intervin pompierii cu două autospeciale Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea