Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| George Simion, foc și pară la fabricile austriece din Sebeș: „Mâine facem protest”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LIVE VIDEO| George Simion, foc și pară la fabricile austriece din Sebeș: „Mâine facem protest”

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, este prezent astăzi, 14 ianuarie la fabricile austriece din municipiul Sebeș, pregătind protestul anunțat pentru duminică.

„Lăsați comoditatea, lăsați alte comodități și veniți aici la Sebeș și la Rădăuți să protestăm”, spune George Simion pe live.

„Trebuie să oprim furtul pădurilor. Se încearcă distrugerea pădurilor, care trebuie să aparțină românilor, cum se încearcă furtul tuturor resurselor naturale. Privatizarea Romsilva este cea mai proastă idee din câte există.

Invit pe toți activiștii de mediu, pe toți care sunt deranjați de ce a făcut Austria, să boicotăm companiile de lemn, la Sebeș și Rădăuți, duminica asta și luni, marți și mai departe, împiedicând furtul care este dovedit de autorități. Veniți alături de noi!“, a transmis George Simion pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea