LIVE VIDEO| Declarații la sediul IPJ Alba, privind acțiunile desfășurate în contextul prevenirii răspândirii COVID-19

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Astăzi, 3 octombrie 2020, la Inspectoratul de Poliție Județean Alba, are loc o declarație de presă, la ora 13:30 la sediul instituției.

Această declarație are ca subiect activitățile desfășurate în contextul prevenirii răspândirii noului coronavirus, la nivel județean.

ELIT

Astăzi, 03 octombrie 2020, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, agent de poliție Popa Ionela, a susținut o declarație de presă cu privire la intensificarea activittăților de verificare a mdoului de respectare a masurilor de prevenire a răspândirii noului virus.

“Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, Inspectoratul de poliție Județean Alba, cu suportul Jandarmeriei, Inspectorului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale, a Direcției de Sănătate Publică, Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Sigurața Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, intensifică activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri.

Suntem și vom fi prezenți în toate zonele din județ. Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu.

Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii. Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jur. Nu vom tolera nicio abatere de la lege.

Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci ca toți să conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante.

Suntem la datorie și aplicăm legea în litera și spiritul ei!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419