Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Conferință de presă PSD Alba, cu participarea europarlamentarului Victor Negrescu și senatorul Călin Matieș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, 5 martie 2021, începând cu ora 11.00, are loc o conferință de presă la Sediul Organizației PSD Alba, la care participă europarlamentarul Victor Negrescu și senatorul Călin Matieș.

În cadrul conferinței de presă, vor lua cuvântul Călin Gheorghe Matieș, senator al PSD Alba, Victor Negrescu, europarlamentar PSD, Oțoiu Marcel, consilier județean PSD în Consiliul Județean Alba și Nanu Dana, consilier municipal în cadrul Consiliului Local Alba Iulia.

Reamintim că, raportul europarlamentarului Victor Negrescu privind elaborarea unei politici europene în materie de educație digitală a fost aprobat cu o largă majoritate în Comisia pentru Educaţie şi Cultură din Parlamentul European. Raportul a beneficiat de 26 de voturi pentru şi niciun vot împotrivă.

Astfel mii de elevi și cursanți din județul Alba vor putea beneficia de prevederile sale în contextul în care acesta vizează creșterea alocărilor financiare pentru educaţie în programele europene, în mod special pentru educaţia digitală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională Patru elevi din Alba Iulia și unul din Sebeș s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, după ce au obținut locul I la faza județeană a concursului. Citește și: FOTO O tânără violonistă din Alba, premiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea