Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Conferință de presă comună a reprezentanților structurilor MAI din Alba: Vor fi discutate măsurile pentru minivacanța de 1 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

LIVE VIDEO| Conferință de presă comună a reprezentanților structurilor MAI din Alba: Vor fi discutate măsurile pentru minivacanța de 1 mai

Astăzi, 29 aprilie, la sediul Instituției Prefectului Județului Alba, are loc o declarație comună a purtătorilor de cuvânt din cadrul structurilor MAI din județ.

În cadrul conferinței de presă vor fi dezbătute măsurile dispuse în contextul minivacanței de 1 mai.

La conferința de presă au luat parte Alex Crișan, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, Luminița Prodan, din partea Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Clara Iordache, din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba și Vlad Domșa, din partea Instituției Prefectului județul Alba.

În perioada 29 aprilie – 02 mai 2022, aproximativ 200 de poliţiştii din judeţul Alba vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de deplină ordine şi siguranţă publică a manifestărilor specifice organizate în contextul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Muncii, 1 Mai.

Poliţiştii din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni, vor folosi, zilnic, în medie, 100 de autospeciale și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor negative şi menţinerea climatului de siguranţă publică.

Va fi asigurată prezenţa activă în locurile unde sunt planificate a se desfăşura manifestări publice dar şi în zonele turistice ale judeţului.

Totodată, poliţiştii Serviciului Transporturi vor intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători, în scopul prevenirii oricărui incident care ar putea afecta siguranța călătorilor.

Pe căile de acces din zona de desfăşurare a evenimentelor publice ce vor avea loc în această perioadă, în judeţul Alba, precum şi pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, va fi asigurată prezenţa activă a poliţiştilor rutieri, pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal şi pentru restricţionarea ori devierea circulaţiei dacă situaţia o va impune;

Pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere, zilnic, vor fi folosite, la capacitate maximă, 11 aparate radar.

Este posibil ca în orele care urmează traficul rutier să se intensifice, ca urmare a faptului că cetățenii se vor îndrepta spre destinații turistice, prin urmare recomandăm conducătorilor auto să se intereseze despre traseul pe care urmează să se deplaseze. Informații, în timp real, pot fi găsite pe pagina de internet a Poliției Române, la secțiunea Infotrafic.

Recomandăm cetățenilor să respecte normele de conduită socială, să nu se implice în conflicte, să-și supravegheze, atent, copiii și să își protejeze bunurile personale.

Conducătorilor auto le recomandăm să circule prudent și să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea