LIVE VIDEO: Balul bobocilor 2019, la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Balul Bobocilor 2019 organizat de elevii de la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia se desfășoară vineri, 15 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților. Pentru titlurile de Miss și Mister se luptă în acest an 5 perechi de boboci, proaspăt intrați pe băncile liceului.

ELIT

Tema din acest an este ”Ritmuri”, iar în probele de concurs bobocii trebuie să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea. Pe lângă prezentare și cultură generală, bobocii vor avea și o probă de talente și dans, dar și o probă surpriză, pregătită de organizatori.

Mihail David - 2020

Ziarul Unirea v-a făcut cunoştinţă cu cei 10 tineri care au fost selectaţi să participe la bal şi v-a oferit posibilitatea de a vă vota favoriții. Astfel, concurentul şi concurenta care au strâns cele mai multe aprecieri (voturi) cu o zi înainte de începerea balului vor fi desemnați Miss şi Mister Ziarul Unirea 2019, fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi. De asemenea, aceştia vor primi şi un premiu în bani din partea ziarului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...