Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO | ,,13 SEPTEMBRIE – Ziua Pompierilor din România”, sărbătorită la Alba Iulia: Depunerea Jurământului Militar, ceremonial religios și militar în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

,,13 SEPTEMBRIE – Ziua Pompierilor din România”, sărbătorită la Alba Iulia: Depunerea Jurământului Militar, ceremonial religios și militar în Piața Cetății

,,13 SEPTEMBRIE – Ziua Pompierilor din România” este sărbătorită la Alba Iulia în Piața Cetății. Cu acest prilej, vor depune jurământul militar un număr de 10 cadre militare și vor fi avansați înaintea expirării stagiului minim în grad un număr de 6 pompieri militari.

Tot în cadrul activităților dedicate zilei de ,,13 SEPTEMBRIE – Ziua Pompierilor din România”, joi, 12 septembrie, conducerea Inspectoratului a acordat o serie de diplome de merit și de apreciere pompierilor care s-au remarcat în activitățile desfășurate pe tot parcursul anului.

Citește și: 13 septembrie: Ziua Pompierilor din România. Bătălia de pe Dealul Spirii și cum a devenit această zi dedicată pompierilor

Activitatea festivă s-a desfășurat la Muzeul Principia unde au fost prezentate pe scurt și principalele repere și rezultate ale activității desfășurate în acest an de către inspectoratul nostru.

Nu în ultimul rand au fost acordate diplome pentru Paramedicul Anului, domnului sg. maj Bolfea Claudiu și pentru Pompierul Anului, domnului plt. adj. șef Cristea Adrian.

Invitaților le-au fost înmânate diplome de apreciere atât pentru foarte buna colaborare cât și pentru sprijinul pe care ni-l oferă în îndeplinirea misiunilor specifice.

De asemenea, un număr de 77 cadre militare și 1 voluntar SMURD, care s-au remarcat în diferite activități și misiuni desfășurate, au fost recompensați de inspectorul șef al ISU Alba cu diplome de merit și de apreciere după cum urmează:

– 1 diplomă de merit pentru rezultatele remarcabile și înaltul profesionalism dovedit în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
– 52 diplome de apreciere pentru implicarea în toate activitățile desfășurate în cadrul subunităților de intervenție.
– 8 diplome de apreciere pentru rezultatele remarcabile și înaltul profesionalism dovedit în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
– 5 diplome de apreciere pentru activitatea desfășurată pentru gestionarea situațiilor de urgență;
– 3 diplome de apreciere pentru activitatea desfășurată în cadrul echipajelor SMURD – prim ajutor medical calificat.
– 8 diplome de apreciere pentru activitatea desfășurată în pregătirea personalului privind acordarea primului ajutor medical calificat;
– 1 diplomă de merit pentru Voluntarul Anului 2024 și pentru participarea la cele mai multe intervenții în cadrul echipajelor SMURD.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ALERTĂ la granița cu Bulgaria, după confirmarea unui focar de variolă ovină și caprină. Măsuri de prevenire și control impuse de ANSVSA

Cezar Lancrajan

Publicat

în

ALERTĂ la granița cu Bulgaria, după confirmarea unui focar de variolă ovină și caprină. Măsuri de prevenire și control impuse de ANSVSA Ședință a Centrului Național de Combatere a Bolilor convocată în urma confirmării focarului de variolă ovină și caprină în Straldzha, regiunea Yambol, Bulgaria. În urma confirmării focarului de variolă ovină și caprină în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea