Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| 13 septembrie 2023: Ziua Pompierilor, sărbătorită la Alba Iulia. Ceremonial militar, ateliere interactive și expoziţie cu tehnică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LIVE VIDEO| 13 septembrie 2023: Ziua Pompierilor, sărbătorită la Alba Iulia. Ceremonial militar, ateliere interactive și expoziţie cu tehnică

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Pompierilor din România, miercuri, 13 Septembrie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „UNIREA” al Judeţului Alba organizează, de la ora 12:00, în Piața Cetății din Alba Iulia, o multitudine de activități la care vă așteaptă să luați parte.

În acest an, ISU Alba se pregătește pentru o celebrare de excepție, cu activități pentru toate vârstele și un eveniment deosebit în Piața Cetății din Alba Iulia.

Miercuri, 13 septembrie, începând cu ora 12:00, toți cei dornici de a sărbători și aprecia pompierii din România sunt așteptați în Piața Cetății din Alba Iulia pentru a lua parte la activitățile organizate cu acest prilej. Indiferent dacă sunteți pasionați de echipamentele de intervenție, doriți să aflați mai multe despre munca lor sau vreți să aduceți copiii la ateliere interactive, evenimentul este deschis pentru toată lumea.

Pentru cei mici, au fost pregătite ateliere interactive care îi vor ajuta să înțeleagă munca și echipamentele pompierilor într-un mod distractiv și educativ. Acesta este momentul perfect pentru ca cei mici să afle mai multe despre importanța acestor eroi în comunitatea noastră și să își dezvolte aprecierea pentru munca lor.

Pentru cei interesați de tehnică, va fi o expoziție cu echipamente și mijloace de intervenție, unde veți putea să vedeți de aproape și să înțelegeți utilitatea acestor unelte cruciale pentru salvarea vieților. Aflați mai multe despre modul în care pompierii acționează în situații de urgență și apreciați nivelul lor de pregătire și profesionalism.

La ora 12:00, va avea loc un ceremonial militar special, în cadrul căruia se vor prezenta ordinele și mesajele primite cu ocazia „Zilei Pompierilor din România”. De asemenea, vor avea loc avansări în grad pentru cei care și-au dedicat viața protejării comunității și au demonstrat devotament și curaj în lupta cu focul și pericolele conexe.

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre activitatea de zi cu zi a pompierilor, se va organiza și „Ziua Porților Deschise” în toate subunitățile ISU Alba. Aici, veți putea asista la prezentarea tehnicii și mijloacelor de intervenție specifice și veți avea șansa să adresați întrebări și să vedeți cu proprii ochi cum se pregătesc pompierii pentru a salva vieți și a proteja comunitatea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC În perioada 26 – 27 aprilie 2024, polițiștii Serviciului Rutier Alba au organizat, pe Drumul Național 1 și Drumul Național 7, acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere. Citește și: Poliţiştii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea