Rămâi conectat

Ştirea zilei

LISTA de priorităţi la repartizarea locuinţelor sociale din Alba Iulia. 21 de solicitanți, respinși

Publicat

în

LISTA de priorităţi la repartizarea locuinţelor sociale din Alba Iulia. 21 de solicitanți, respinși

Consilierii locali din Alba Iulia au pe ordinea de zi a şedinţei de joi, 25 noiembrie, aprobarea listei de priorităţi pentru anul 2022, în vederea repartizării locuinţelor sociale.

Preluarea cererilor s-a efectuat la sediul Direcției de Asistență Socială, fiind înregistrate 82 de cereri pentru atribuirea unei locuințe sociale.

S-a avut în vedere, câștigul salariului mediu lunar net pe total economie pentru luna august 2021 de 3487 lei/membru de familie. Solicitanții au prezentat veniturile pe 12 luni înaintea întocmirii listei de priorități, adică pentru perioada septembrie 2020-august 2021.

Electrica Furnizare Discount

Lista de priorități cuprinde 82 de solicitanți din care 61 solicitanți sunt îndreptățiți să primească în anul 2022 o locuință socială și care au fost trecuți în ordine descrescătoare a punctajului acumulat iar 21 solicitanți sunt respinși.

NUME PRENUME PUNCTAJ OBSERVAȚII
TĂTAR ALINA OTILIA 147
BARBU IOANA MARCELA 147
ELVIREANU CRISTINA 145
VINȚAN OANA CARMEN 144
ROMAN SORINA 144
FARA CIPRIAN 142
ȘERBAN DANIELA 142
ISTRATE ANGELA CRISTINA 140
STOICA DIANA GABRIELA 136
GROZAV ION 134
ICA NICOLETA 134
MOLDOVAN PAULA LĂCRĂMIOARA 131
ȘCHIAU IUSTINA RAMONA 131
DĂIAN VASILACHIA 129
POP LUMINIȚA MIRELA 129
TAMAȘ MARIANA LUCIA 129
POPA IULIANA RALUCA 129
VAIDA SIMINA 127
IANCU IOANA 127
MARIAN DANIELA CRISTINA 121
POPA DIANE VALERIA 125
PÂCLIȘAN CARMEN 125
MĂRGINEAN NICOLETA MARIA 125
KISS VIORICA ALINA 125
ANCA ANAMARIA 125
ȘIMON MARIAN 124
POP DANIELA MONICA 122
POPA LENUȚA ALINA 120
VLAD TEODORA 118
MOLDOVAN ADRIANA 118
ROTH ADRIAN FLORIN 117
ȚILIIULIANA IOANA 116
DANCĂ CORINA ADELA 116
LIXANDRU MARIA NICOLETA 115
POPA MIRELA PETRONELA 114
FLOREA LUCREȚIU PETRU 113
CETEAN DANIELA 113
OPRIȘ CIPRIAN SILVIU 110
MOLDOVAN ANDREI 110
BUNEA DUMITRIȚA ADRIANA 110
NICOLESCU ANAMARIA 107
GHIRCĂU ROXANA VIORICA 106
GIURCĂ CLAUDIU IOAN VALERIU 105
LAZĂR CERNESCU 105
AVRĂMUȚ ANAMARIA 104
NICULA DELIA ANTONETA 104
BAZALĂ OANA ADELINA 103
SORCA ANDREEA 102
UDREA DANIELA 102
OPRIȘ MARCELA 100
RĂDUCAN GRIGORE 95
PAVELUC LUMINIȚA ALINA 90
POPA CORNELIA 88
HÂRBEA ADRIANA MARIANA 86
RĂSPOPA LAURENȚIU ANDREI 83
BARANCEA RODICA LOREDANA 77
MATEȘ EUGENIA 75
POPA ANCA MARIA 71
CIRIBAȘA MIOARA 69
GREURUȘ IOAN 63
IEPURE VALERIA 52

Solicitanți respinși și renunțări

OPREANU IONELA 140 LIPSIT NEJUSTIFICAT MAI MULT DE 90 ZILE DIN LOCUINȚA SOCIALĂ
GLODEAN PAUL ROBERT 138 RESTANȚĂ REGIE
DRĂGUȘIN LORENA 137 RESTANȚĂ REGIE
MINCAN MIHĂIȚĂ 137 RESTANȚĂ REGIE
MACA VEI AXENTE SORIN 134 RESTANȚĂ REGIE
FLEȘERIU EMEȘE 131 RESTANȚĂ REGIE
RĂDUȚ NICOLAE PAUL 130 RESTANȚĂ REGIE
ȘUȘMAN MARIA RAMONA 130 RESTANȚĂ REGIE
BOBE IOANA 129 RESTANȚĂ REGIE
FLOREA CIPRIAN FLORENTIN 123 RESTANȚĂ REGIE
POPA ELENA 109 RESTANȚE + LIPSIT NEJUSTIFICAT MAI MULT DE 90 ZILE DIN LOCUINȚA SOCIALĂ
BOBAR NICOLAE 103 DEPĂȘIRE CÂȘTIG

SALARIAL MEDIU NET

POPA IOANA ROXANA 101 LIPSIT NEJUSTIFICAT MAI

MULT DE 90 ZILE DIN

LOCUINȚA SOCIALĂ

EPURE GIURGIU MARIANA 99 RESTANȚĂ REGIE
ULIȚĂ PETRU 99 RESTANȚE REGIE
BACIU CRISTINA IULIA 98 RESTANȚE REGIE
ȘTEFAN GABRIELA MARIA 66 RESTANȚE REGIE + LIPSIT NEJUSTIFICAT MAI MULT DE 90 ZILE DIN LOCUINȚA SOCIALĂ
FARCAȘ CRISTIAN 0 RESTANȚE CHIRIE ACTE INCOMPLETE +LIPSIT NEJUSTIFICAT MAI MULT DE 90 ZILE DIN LOCUINȚA SOCIALĂ
CIUNGAN ADRIANA ANCA 0 RESPINS A DEȚINUT

LOCUINȚĂ

BÂC GABRIELA ANTONETA 0 RENUNȚAT
ȘTIOP ANCA RALUCA 0 RENUNȚAT
Publicitate

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| „Băcănia Transilvania”, din Alba Iulia, un mic „colț” al produselor tradiționale: Pasionații de gust autentic se pot bucura de o gamă largă de bunătăți

Publicat

în

FOTO VIDEO| „Băcănia Transilvania”, din Alba Iulia, un mic „colț” al produselor tradiționale: Pasionații de gust autentic se pot bucura de o gamă largă de bunătăți

Tot mai multe persoane tind să treacă de la achiziționarea alimentelor din marile magazine la achiziționarea și totodată susținerea micilor producători.

Un exemplu al unui astfel de producător este Băcănia Transilvania, situat în zona pieței din Cetate, unde pot fi găsite alimente ale producătorilor locali, de la dulcețuri, siropuri, paste făinoase, pâine sau mezeluri, până la ulei presat la rece, lactate sau prăjituri.

Electrica Furnizare Discount

„Am început proiectul aceasta cu magazinul din dorința de a ajunge cât mai aproape de client cu produsele noastre și nu numai cu produsele noastre, cât și cu produsele celorlalți parteneri și producători care sunt la fel ca și noi.

Ideea noastră a început în anul 2012, când am înființat cultura de afini, sus la munte, Bucium, Poieni, pe lângă afine am înființat o cultură de zmeură și de coacăze. Fructele le vindem în stare proaspătă, dar avem și un surplus pe care am hotărât să îl procesăm, și de acolo ne-a venit ideea să cultivăm și legume și să diversificăm sortimentele de conserve, de produse procesate.

În 2015 am autorizat unitatea de procesat, la Oarda, și de atunci suntem prezenți pe piața din Alba Iulia, din Cluj, din Hunedoara, din București, din Oradea, Arad și acum am hotărât să fim prezenți chiar și prin propriul nostru magazin, chiar aici, la Alba Iulia.

Pe lângă produsele noastre am adus producători din județul Alba și din împrejurimi de ulei presat la rece, de alte sortimente de dulcețuri și siropuri, de pâine, mezeluri, lactate, prăjituri.

Ideea magazinului a plecat de la afacerea noastră de familie. Îl administrăm tot în familie și magazinul, eu, fratele meu, soția mea și cumnata mea.

În continuare avem deschidere către toți producătorii de aici din zonă și din împrejurimi care doresc o colaborare cu noi, au ușa noastră deschisă și îi așteptăm cu mare drag atât pe ei cât și pe clienții finali”, a declarat Petrașcu Bogdan, administratorul Băcăniei Transilvania.

Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA| „Colecție” rară de gunoaie în curtea Spitalului Județean Alba, sub nasul DSP: Când gunoierii servesc vorbe nu fapte

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| „Colecție” rară de gunoaie în curtea Spitalului Județean Alba, sub nasul DSP: Când gunoierii servesc vorbe nu fapte

Au trecut aproape trei zile de la preluarea atribuțiilor de colectare și ridicare a gunoiului pe raza Municipiului Alba Iulia de către noul operator Asocierea RER Vest – Retim. La punctul de colectare de la Spitalul Județean Alba, sub nasul Direcției de Sănătate Publică Alba lucrurile sunt departe de a fi normale, mai ales pentru un mediu în care este imperios ca și curățenia să fie pusă la loc de cinste.

Potrivit managerului SJU Alba Iulia, contactat de ZiarulUnirea.ro, există promisiuni ferme din partea Asocierii RER Vest – RETIM ca în cursul aceste seri, de 3 decembrie,  ori cel târziu mâine, vor fi ridicate gunoaiele și vor fi aduse pubele. Astfel noi gunoieri sunt cu un pas în spate, ori mai mulți, într-un context în care gunoiul ar trebui să fie ridicat ori de câte ori este nevoie de la acest punct de colectare, dar după aprope trei zile acesta nu a fost deloc ridicat și pubelele reprezintă, încă, o promisiune.

Electrica Furnizare Discount

Potrivit directorului Direcției de Sănătate Publică Alba, Alexandru Sinea, o echipă a instituției se deplasează în aceste momente la locul de colectare a deșeurilor din curtea Spitalului Județean Alba, iar prezența unui reprezentant al RER Vest – RETIM va fi solicitată la fața locului.

Ulterior, Alexandru Sinea aduce o completare: În urma intervențiilor prompte a DSP Alba,  RER Vest – RETIM se deplasează  în aceste momente cu o mașină pornită de la Centrul de Management Integrat de Deșeuri din Galda de Jos urmând să ridice deșeurile din punctul de colectare din curtea Spitalului Județean Alba.

Citește mai mult

Ştirea zilei

LUNI, 6 decembrie se deschide Târgul de Crăciun la Alba Iulia: Brad artificial în Piața Cetății, patinoar și chioșcuri de lemn pe latura de vest

Publicat

în

LUNI, 6 decembrie se deschide Târgul de Crăciun la Alba Iulia: Brad artificial în Piața Cetății, patinoar și chioșcuri de lemn pe latura de vest

Municipiul Alba Iulia se pregătește pentru Crăciun, cel mai magic eveniment al anului. După un an 2020 când, din cauza pandemiei, Crăciunul nu a fost la fel de strălucitor ca altă dată, iată că în acest an orașul pare a reveni la „straiele de sărbătoare”.

Parcul Sărbătorilor de Iarnă, ediția 2021-2022 se va deschide luni, 6 decembrie 2021, conform Primăriei Municipiului Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Bradul artificial de Crăciun va fi montat în Piața Cetății, iar patinoarul și chioșcurile de lemn vor fi pe latura de vest a Cetății Alba Carolina.

Electrica Furnizare Discount

Noutatea este revenirea căsuțelor de lemn de unde vizitatorii pot să-și cumpere produse specifice sezonului.

Program patinoar

  • De luni până duminică, de la ora 12.00 la 21.00.
  • De luni până vineri, de la ora 12.00 la 14.00 intrarea va fi gratuită.

Tarife

  • Patinaj – 15 lei/h
  • Închiriere patine – 10 lei/h
  • Ursuleț ajutator – 15 lei/h

CITEȘTE ȘI: MESAJE DE ANUL NOU 2022. Idei de SMS-uri, urări şi felicitări pe care le puteţi trimite celor dragi de Revelion

Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic până la ora 21.00.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare