Lista candidaților la președinția Consiliului Județean Alba va fi publicată peste câteva zile. Doctorul Mircea Frențiu, locul 1 pe lista PRO România

Doctorul Mircea Frențiu, locul 1 pe lista PRO România la alegerile pentru Consiliul Județean Alba. Numele candidatului la președinția instituției va fi făcut public peste câteva zile.

PRO România definitivează, în aceste zile, lista cu care se va prezenta în alegerile pentru Consiliul Județean Alba. Printre cei nominalizați se numără, printre alții, nu neapărat în această ordine, Horațiu Florea, Cătălin Cămărășan, Liviu Rusu, Darius Cordea, Sorin Vasile, Mircea Leahu, Nicolae Vârciu sau Dragomir Morcan. Lista va fi deschisă, cu siguranță, de doctorul Mircea Frențiu, una dintre personalitățile cu notorietate și credibilitate în rândul cetățenilor județului.

ELIT

„Pentru mine este onoare să fiu pe prima poziție a listei PRO România la Consiliul Județean. Îmi asum, în baza experienței profesionale, mai multe proiecte care privesc
sistemul de sănătate din Alba și sunt convins că acestea vor fi benefice pacienților dar și cadrelor medicale. De asemenea, voi fi implicat în tot ceea ce înseamnă inițiative dedicate cetățenilor, pornind de la infrastructură și până la sprijinirea actului cultural. Sunt sigur că, prin felul meu de a fi, voi aduce în politica județeană noțiunea de fair-play, de competiție constructivă de idei și de noblețe în atitudine. De asemenea, îmi fac o promisiune din a sprijini, în interiorul partidului nostru, tinerii mai nou intrați în politică, fiindcă o ruptură între generații este mai mult decât nocivă”, a precizat doctorul Mircea Frențiu.

Cunoscut pentru zecile de mii de pacienți pe care i-a tratat cu succes, doctorul Frențiu este și un apropiat al unor mari artiști ai României. Medic personal și prieten cu Florin Piersic sau în relații strânse de amiciție cu Draga Olteanu Matei, domnia sa rămâne una dintre cele mai cunoscute personalități ale județului Alba. Prin candidatura domniei sale, Consiliul Județean câștigă un om de certă valoare profesională și morală.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419