Rămâi conectat

Politică Administrație

Lista candidaților la președinția Consiliului Județean Alba va fi publicată peste câteva zile. Doctorul Mircea Frențiu, locul 1 pe lista PRO România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doctorul Mircea Frențiu, locul 1 pe lista PRO România la alegerile pentru Consiliul Județean Alba. Numele candidatului la președinția instituției va fi făcut public peste câteva zile.

PRO România definitivează, în aceste zile, lista cu care se va prezenta în alegerile pentru Consiliul Județean Alba. Printre cei nominalizați se numără, printre alții, nu neapărat în această ordine, Horațiu Florea, Cătălin Cămărășan, Liviu Rusu, Darius Cordea, Sorin Vasile, Mircea Leahu, Nicolae Vârciu sau Dragomir Morcan. Lista va fi deschisă, cu siguranță, de doctorul Mircea Frențiu, una dintre personalitățile cu notorietate și credibilitate în rândul cetățenilor județului.

„Pentru mine este onoare să fiu pe prima poziție a listei PRO România la Consiliul Județean. Îmi asum, în baza experienței profesionale, mai multe proiecte care privesc
sistemul de sănătate din Alba și sunt convins că acestea vor fi benefice pacienților dar și cadrelor medicale. De asemenea, voi fi implicat în tot ceea ce înseamnă inițiative dedicate cetățenilor, pornind de la infrastructură și până la sprijinirea actului cultural. Sunt sigur că, prin felul meu de a fi, voi aduce în politica județeană noțiunea de fair-play, de competiție constructivă de idei și de noblețe în atitudine. De asemenea, îmi fac o promisiune din a sprijini, în interiorul partidului nostru, tinerii mai nou intrați în politică, fiindcă o ruptură între generații este mai mult decât nocivă”, a precizat doctorul Mircea Frențiu.

Cunoscut pentru zecile de mii de pacienți pe care i-a tratat cu succes, doctorul Frențiu este și un apropiat al unor mari artiști ai României. Medic personal și prieten cu Florin Piersic sau în relații strânse de amiciție cu Draga Olteanu Matei, domnia sa rămâne una dintre cele mai cunoscute personalități ale județului Alba. Prin candidatura domniei sale, Consiliul Județean câștigă un om de certă valoare profesională și morală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea