LIMBAJUL TRUPULUI: Cum îți poți da seama dacă o persoană te minte? Urmărește-i gesturile!

Minciuna este un păcat, chiar dacă este considerat cel mai mic dintre ele. Minciuna într-un scop nobil, ce nu afectează pe nimeni, poate fi considerată corectă. Însă când vine vorba de decepţie şi înşelat, minciună îngreunează vieţile oamenilor.

mincinosVrei să afli dacă o persoană te minte în faţă? Observă-i limbajul trupului, căci acesta te va putea ajuta şi-ţi va oferi indiciile necesare. Limbajul trupului se modifică în momentul în care cineva minte. Iată câteva semne care te vor ajuta să ştii dacă cineva minte ori spune adevărul:

ELIT

Îşi reduce mişcările: de obicei mişcările fizice ale unui mincinos sunt rigide şi limitate. Mişcările braţelor şi picioarelor sunt foarte apropiate de trup, iar acesta ocupa un spaţiu foarte redus.

Conversaţia este neclară: conversaţia cu un mincinos nu este clară şi este întreruptă. Răspunsurile lui vin cu întârziere.

Evita contactul ochi în ochi: de obicei un mincinos nu se va uita în ochii tăi. Evitarea contactului vizual este un semn important ca oamenii nu pot face faţă atunci când mint. Este frică de a nu fi prins.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Foloseşte obstacole: oamenii au tendinţa de a pune un obstacol drept barieră. Mincinoşii obişnuiesc să pună un obiect în faţa lor pentru a devia atenţia sau pentru a ascunde limbajul semnelor.

Contactul mâinilor cu fața: când un om minte îşi atinge mai mult faţă cu mâinile. Un mincinos îşi va atinge faţa la intervale regulate, de cele mai multe ori naşul şi urechile.

Îşi schimbă expresia facială: expresiile faciale ale unui om care nu spune adevărul, nu sunt normale. Gesturile se schimbă cu repeziciune fără a avea legătură cu situaţia.

Are o atitudine defensivă: o persoană vinovată devine foarte defensivă. Un mincinos are tendinţa de a se proteja de învinovăţirile celorlalţi.

Schimbă subiectul: mincinoşii au tendinţa de a schimba subiectul sau de a răspunde sarcastic pentru a-şi arăta nevinovăţia şi faptul că nici nu au idee despre ce vorbeşti.

Gesticulaţia mâinilor: oamenii care folosesc în general mâinile pentru a gesticula şi pentru a-şi ajuta cuvintele, nu gesticulează atunci când nu se simt confortabil sau când mint.

Buzele uscate: umezirea buzelor poate semnifica decepţia. Atunci când nu ne simţim bine, gura noastră se usucă sau devenim nervoşi.

Aminteşte-ţi întotdeauna însă că o persoană care face unul dintre aceste gesturi nu minte neapărat. Însă dacă cineva face câteva dintre gesturile mai sus enumerate, şansele de a minţi sunt destul de ridicate.

Sursa: euforia.ro

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața voastră: mame, iubite, colege sau profesoare

Mesaje de 8 Martie 2021 pentru femei. FELICITARI de 8 martie și URARI de 8 martie Texte cu SMS-uri personalizate… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

Ghita 28 iunie 2015 at 20:56

Articolul descrie, perfect popii, ca minciuna nu ii inclusa in cele 10 porunci, si o folosesc de mii de ani!

Comentariile sunt oprite