Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Liga Studenţilor Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia marchează cei 21 de ani de existenţă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia sărbătoreşte în aceste zile 21 de ani de existenţă. În tot acest timp, studenţii care au făcut şi fac parte din ligă şi-au reprezentat colegii în cadrul celor mai importante evenimente. De asemenea, au luat parte la luarea unor decizii importante pentru tinerii care studiază la Alba Iulia.

Conducerea ligii a programat câteva manifestări menite să marcheze cei 21 de ani de la înfiinţare. Astfel, între 23 şi 25 aprilie, la standul ce va fi amenajat festiv în curtea universităţii, se va afişa bannerul Ligii Studenţilor şi se vor împărţi materiale informative, iar studenţii vor oferi tinerilor cafea, bomboane, îngheţată. Cei care vor dori vor avea puse la dispoziţie adeziuni pentru înscrierea în Liga Studenţilor.

Miercuri, 24 aprilie, la ora 12.00: în Aula Magna va avea loc conferinţa de presă cu tema “Ce a făcut Liga pentru tine în 21 de ani?”, la care sunt invitaţi rectorul şi prorectorul, fondatorul LSUA, actuala conducere şi foştii preşedinţi ai ligii. Ziua se va încheia cu o seară de film pentru studenţi, desfăşurată în amfiteatrul A8, începând cu ora 20.00. Joi, 25 aprilie, de la ora 20.30, la sediul LSUA va avea loc o seară de socializare pentru studenţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea