Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia duce o campanie de recrutare de noi membri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia duce, în această perioadă, o campanie de recrutare de noi membri, a precizat președintele LSUA, Bogdan Suciu.

Liga StudentilorMiercuri, 13 mai, în curtea instituției de învățământ, aproximativ 15 dintre membrii Ligii au amplasat un stand și au prezentat studenților oportunitățile pe care le au dacă aleg să se înscrie.

Acțiunea a stârnit interesul studenților fiind semnate în jur de 15 adeziuni și a fost utilă și prin prisma faptului că i-a informat pe cei din anul I despre activitățile și importanța organizației.

Președintele LSUA a precizat că vrea ca organizația să fie, pentru unii, ”o casă departe de casă”, spune că implicarea studenților în activitățile extrașcolare aduce multe beneficii și a amintit că voluntariatul este recunoscut ca experiență profesională. Totodată, prin implicarea în viața studențească membrii LSUA au ocazia să participe la conferințe, respectiv activități organizate în alte orașe și, implicit, să cunoască studenți din alte centre universitare.

LSUA este afiliată la Alianța Naționala a Organizațiilor Studențești din Romania (ANOSR) și dorește să fie o organizație care să informeze corect și cu celeritate studenții, să le apere interesele și să fie unită și în activitățile extrașcolare sau recreative.

Președintele LSUA a mai precizat că porțile organizației sunt mereu deschise, iar studenții care doresc să devină membri trebuie să completeze un formular, la sediul Ligii – strada Nicole Iorga, nr. 11 – 13 Alba Iulia (curtea Universității).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea