Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu: Sebeșul a primit peste 10 milioane de lei de la Guvern pentru lucrări de investiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 02.05.2018,  la Ministerul Dezvoltării  Regionale și Administrației Publice au fost semnate două contracte importante pentru municipiul Sebeş finanțate prin PNDL cu o valoare totală de 10.645.300,76 lei, pentru:

  1. Canalizare menajeră și stație de epurare, sat Răhău, Municipiul Sebeș – 8,096,316.00
  2. Transformare clădiri, centrală termică și depozit de cărbune, în Creșă și Grădiniță, Valea Frumoasei, Municipiul Sebeș – 2,548,984.76

Încă o dată se demonstrează că Guvernul  investește  în județul Alba indiferent de culoarea politică, pentru binele comunităților locale și al administrației publice.

În curând, și municipiul Alba Iulia va semna contractele de finanțare cu MDRAP care vor aduce aprox. 32 mil. lei în comunitatea locală. Sunt bani care merg în școli și licee, în servicii comunitare și drumuri.

PNDL2  continuă să fie  sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară trebuie să aibă asigurat un set minim de servicii publice (10S), în domeniile: sănătate, educație, apă – canalizare, energie termică și electrică, inclusiv iluminat public, transport / drumuri, salubrizare, cultură, culte, locuire și sport.

Cea de-a doua etapă a programului finanțează 9.500 de obiective de investiții, dintre care 2.500 de creșe și grădinițe, 2.000 de școli și 5.000 de alte obiective (din toate domeniile eligibile). Pentru aceste investiții sunt alocate fonduri în valoare de 30 de miliarde de lei credite de angajament.

PNDL este un program național dezvoltat exclusiv în guvernarea PSD și are la bază valori social-democrate solide, de bună guvernanță, pentru o administrație locală consolidată și comunități locale noi și prospere.

 

Ioan Dîrzu

Deputat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea