Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu: Sebeșul a primit peste 10 milioane de lei de la Guvern pentru lucrări de investiții

Ieri, 02.05.2018,  la Ministerul Dezvoltării  Regionale și Administrației Publice au fost semnate două contracte importante pentru municipiul Sebeş finanțate prin PNDL cu o valoare totală de 10.645.300,76 lei, pentru:

  1. Canalizare menajeră și stație de epurare, sat Răhău, Municipiul Sebeș – 8,096,316.00
  2. Transformare clădiri, centrală termică și depozit de cărbune, în Creșă și Grădiniță, Valea Frumoasei, Municipiul Sebeș – 2,548,984.76

Încă o dată se demonstrează că Guvernul  investește  în județul Alba indiferent de culoarea politică, pentru binele comunităților locale și al administrației publice.

ELIT

În curând, și municipiul Alba Iulia va semna contractele de finanțare cu MDRAP care vor aduce aprox. 32 mil. lei în comunitatea locală. Sunt bani care merg în școli și licee, în servicii comunitare și drumuri.

PNDL2  continuă să fie  sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară trebuie să aibă asigurat un set minim de servicii publice (10S), în domeniile: sănătate, educație, apă – canalizare, energie termică și electrică, inclusiv iluminat public, transport / drumuri, salubrizare, cultură, culte, locuire și sport.

Mihail David - 2020

Cea de-a doua etapă a programului finanțează 9.500 de obiective de investiții, dintre care 2.500 de creșe și grădinițe, 2.000 de școli și 5.000 de alte obiective (din toate domeniile eligibile). Pentru aceste investiții sunt alocate fonduri în valoare de 30 de miliarde de lei credite de angajament.

PNDL este un program național dezvoltat exclusiv în guvernarea PSD și are la bază valori social-democrate solide, de bună guvernanță, pentru o administrație locală consolidată și comunități locale noi și prospere.

 

Ioan Dîrzu

Deputat

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

aiudeanul 3 mai 2018 at 21:42

Bravo Nistore!Fazanii îți mai asigură un mandat!

C 4 mai 2018 at 23:00

Sau poate nu! Gazonul pus anul trecut…..este aproape uscat! O investitie neintretinuta egal bani aruncati. Deci domnu Nistor ori iti pui argatii la treaba, acum au salarii, nu glumă.. .., ori vei pleca si tu ca toti ceilalti care au spoit câte ceva pe ici pe colo si….au zburat!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...