// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu: Continuă procesul de creștere a salariilor și pensiilor

Salariile profesorilor cresc din toamna acestui an, în funcţie de calificarea pe care o are cadrul didactic. Salariile profesorilor și ale suplinitorilor vor crește cu 8%.

Majorarea salariilor se va face reieşind din gradul didactic al profesorului. În lei, salariul va creşte începând cu suma de 262 de lei până la 800 de lei, în funcţie de calificarea pe care o are cadrul didactic. Spre exemplu, pentru cei care deţin astăzi gradul didactic I şi superior şi au vechime în muncă mai mult de 15 ani se va aplica grila de la 600 la 800 de lei creştere.

De asemenea, nu trebuie uitat că, în primăvara anului viitor, pensiile vor crește din nou. Punctul de pensie va urca la 1.250, de la 1.100 cât e acum, de la 1 iulie. Vor urma și o serii de corecții. Se vor pune ca vechime în muncă armata, masteratul și facultatea care a fost făcută la învățământ  cu frecvență, precum și doctoratul.

Așadar, în timp ce vechii PDL-iști care au tăiat salariile și pensiile încearcă să-și refacă partidul, PSD continuă ferm și clar măririle de salarii și pensii, măriri care deja se simt în buzunarele bugetarilor.

Acești bani, împreună cu tichetele de vacanță de 1400 lei, le asigură tuturor bugetarilor un concediu demn în țara lor, concediu pe care nu l-au avut, poate, niciodată.

Ioan Dîrzu

Deputat

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu: Continuă procesul de creștere a salariilor și pensiilor

 1. Adolf 21.07.2018 la 12:00

  Bugetari, bugetari si iar bugetari! Pana cand o sa va duca mediul privat in spate?

 2. M I 22.07.2018 la 0:09

  Cresc si prturile, si inflatia, si deficitul bugetar (deja suntem pe primul loc in Europa la cresterea deficitului bugetar)!
  Astea nu le vad Darzu si psdeii lui.

 3. Dan 22.07.2018 la 9:57

  De investitii nu vorbeste psd nimic ? Vreun spital , o scoala, o autostrada, nimic ? Sa luati banii de la privati sa-i dati la bugetari poate oricine, nu e greu, doar nu dati de la voi.
  Sau credeti ca ca romanii au nevoie doar de bani nu si de servicii medicale de calitate, de drumuri bune, de scoli, de investitii la sate, de irigatii, erc
  Doar salarii si pensii toata ziua?

 4. crestinu` si....nu prea 22.07.2018 la 12:03

  E la mintea …cocosului ! Daca-s bani mai multi si cantitatea de…marfa-i aceiasi, cresc preturile ! Da`….tot e bine ca sunt bani mai multi – nu ??? Parerea mea!!!

 5. dolfi 22.07.2018 la 20:57

  Tovule, cresteti ca doar nu dati bani de la voi (din indemnizatiile nesimtite si din pensiile voastre speciale). Dati ca romanii va suporta…. strang din dinti si din buci, injura printre dinti si suporta…
  Pana cand… pana cand explodeaza mamaliga – adica pana la Sf. Asteapta!

 6. Jan 24.07.2018 la 0:41

  Cand naiba,mai vorbiti de noi,cei din mediul privat,unde salariile sunt de rahat!De ce nu imi plateste vechimea patronul?fiindc ati facut legi ce le permite sa nu plateasca vechimea si alte sporuri care ni se cuvini noua,doar tot asa platim impozit pe salar,contritii,etc.Doar pensii,facilitati pentru anumite categorii ,iar pe ceilalti da-i naibii,ca sunt fraieri!Rusine ,politicieni de banane!!!!