Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Liderul deputaților PNL, Florin Roman: “Băieții deștepți” din sistemul de sănătate îl atacă pe ministrul Victor Costache. Liberalizarea sistemului de sănătate trebuie susținută de întreaga opinie publică

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Este evident de ce ministrul Sănătății, Victor Costache, este ținta unei amplu atac și a unei campanii de fake-news: reforma liberală pe care o propune pentru sistemul de sănătate i-a deranjat pe “băieții deștepți” care își văd amenințate interesele.

Liberalizarea sistemului de Sănătate nu este făcută în beneficiul unui sistem sau al altuia, ci în beneficiul pacienților, pentru ca aceștia să aibă acces la o gamă cât mai largă, cât mai performantă și cât mai modernă de servicii medicale. Principiul care stă la baza proiectului ministerului Sănătății, aflat în dezbatere publică, este că banii trebuie să urmeze pacientul.

Acolo unde merge o persoană care plătește asigurări de sănătate, acolo trebuie să fie urmat și de banii de la Casa de asigurări de Sănătate.

Este dramatic că unii ar prefera să stăm la coadă în spitalele de stat supra-aglomerate, uneori chiar cu prețul vieții, în timp ce ei au buzunarele pline.Contribuabilul cinstit care își cere drepturile, după ce a cotizat 10 sau 15 ani la sistemul de sănătate este cel mai mare coșmar al mafiei din sănătate.

De ce să nu avem dreptul să ne alegem medicul și serviciul medical în care avem încredere, iar serviciile să-i fie decontate din fondul de sănătate? Pentru că își pierd funcțiile bănoase din sistemul de stat? Pentru că nu mai pot pretinde șpăgi? Pentru că pesediștii preferă să rămână captivi unei gândiri comuniste, etatiste și care disprețuiește și descurajează inițiativa privată?

Aceasta este logica întregii campanii lansate împotriva liberalizării serviciului medical și de fapt, împotriva oamenilor cinstiți care plătesc taxe și impozite și vor să aibă posibilitatea de a-și alege unde se tratează. Reforma sistemului de sănătate trebuie susținută în continuare de întreaga opinie publică, nu ne putem lăsa intimidați de “băieții deștepți” care ar prefera să moară alții în spitale, doar ca să rămână ei cu buzunarele pline.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea