Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Sunt în doliu pentru lista pe care președintele PNL a ales să o facă, să trimită pe locuri eligibile în Parlamentul European cinci PD-iști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, s-a îmbrăcat în negru și a declarat că se află în doliu, timp de 24 de ore, după aflarea listei pentru europarlamentare a PNL. El a declarat că se află alături de colegii liberali, care suferă pentru lista făcută de președintele PNL, Ludovic Orban.

”Nu degeaba m-am îmbrăcat astăzi în negru. Este o zi de doliu sunt alături de colegii liberali care suferă și sunt în doliu pentru lista pe care președintele PNL, fostul liberal Ludovic Orban, a ales să o facă, să trimită pe locuri eligibile în Parlamentul European, cinci PD-iști și să îi dea satisfacție lui Traian Băsescu care și de această dată i-a reușit manevra și a reușit să își impună candidații la alegerile europarlamentare.

M-am uitat pe toate posturile de televiziune, am discutat cu foarte mulți colegi foști liberali, sau liberali care mai au un gram de liberalism în ei, sunt în doliu, pentru că nici lor nu le vine să creadă că în primii 10 pe lista rușinii, pentru liberalii adevărați din România se găsesc, doar 2 liberali și o nevastă de liberal. Poate e prea mult spus pe locurile eligibile. Pentru că foști colegi de-ai mei sunt foarte pesimiști, părearea lor ca și a mea este că nu vor reuși să trimită în Parlamentul European mai mult de șase candidați.

Nu îl mai recunosc pe Ludovic Orban. În 2013, de exemplu, era foarte revoltat pe Ponta pentru că a numit-o pe doamna Kovesi la DNA. Acum își face afișe cu dânsa pentru campania electorală, a reușit să o reevalueze. Aici găsesc și o asemănare între Ludovic Orban și cel pe care l-a pus cap de listă la aceste alegeri, Rareș Bogdan. Și el în 2016 dacă nu mă înșel, îi făcea pe capii UE, ticăloși mincinoși, dușmani ai poporului. Acum îi pupă în poponeț zi de zi și de fiecare dată când are ocazia.

Ce mă supără foarte mult și mă dezamăgește este și atitudinea lui față de președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Ludovic Orban a ieșit de foarte multe ori cu jigniri la adresa fostului lui coleg din PNL. Nu cred că ar avea ceva cu dânsul, doar pentru a fi mai vizibil de către Iohannis și  de către Blaga și cei din PD.

Rareș Bogdan din punctul meu de vedere este ca pătrunjelul în zeamă, nici nu strică, nici nu drege. Nu cred că va aduce nici un plus, nici un minus la aceste alegeri, doar că a semănat zâzanie și discordie în PNL, pentru că nu este normal ca vechii liberali de 30 de ani, care au muncit pentru acest partid să fie înlăturați și cap de listă, să fie pus de către Ludovic Orban și de către Blaga, Rareș Bogdan.

Nici nu mai am cuvinte, nu știu ce să mai spun, nu știu ce este, ce a fost în capul lui Ludovic, dar sper ca măcar acum, în ceasul al 12-lea, foștii mei colegi, foștii liberali, adevărații urmași ai Brătienilor, să se trezească și să vină alături de ALDE pentru că este foarte greu de crezut că cei din PD vor lăsa brandul PNL, pentru ei este un brand, să vină alături de noi, să voteze alături de noi, să voteze candidați liberali ca Norica Nicolai, Barbu, Renate Weber, Ovidiu Silagi, Varujan Vozganian, Gerea, numai nume de liberali.

Am spus și data trecută Bratianu se răsucește în mormânt, când vede această listă a rușinii”, a declarat Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea