Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Liderii USL Alba,Teodor Atanasiu și Ioan Dîrzu, umăr la umăr în lupta pentru câștigarea alegerilor: “Vrem să schimbăm fața județului Alba”

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima zi oficială de campanie electorală, Teodor Atanasiu și Ioan Dârzu, co-președinți ai USL Alba și totodată candidați pentru un fotoliu de parlamentar în județul nostru, au organizat o conferință de presă în care au anunțat că sunt hotărâți să îndrepte toate nedreptățile aplicate în ultimii ani de puterea portocalie asupra populației din Alba și din întreaga țară.

În urma unui periplu prin localitățile din munții Apuseni, Ioan Dârzu a declarat că a identificat mai multe probleme punctuale ale moților, pentru care a și început demersurile de a le rezolva. Una dintre acestea se referă la lipsa centrelor de sacrificare din Câmpeni, unde crescătorii de animale să își poată desface și comercializa marfa în condiții normale. Președintele PSD a mai spus că a discutat cu conducerea  Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) și  în baza legislației actuale a demarat demersurile legale de a fi deschis cel puțin un astfel de centru de sacrificare la Câmpeni, la începutul anului viitor.

Cu această ocazie, cei doi lideri ai USL Alba au pornit cronometrul unui ceas, marcând astfel începutul  “numărătorii inverse a zilelor, orelor, minutelor, secundelor până ce românii îşi vor recâştiga ţara (…) până la care vom putea da uitării fosta putere, până la care, prin vot popular, prin alegeri libere şi democratice, românii vor desemna o nouă majoritate parlamentară pentru următorii 4 ani și care va avea misiunea schimbării României în bine.”

Teodor Atanasiu: „Sunt convins că din 9 decembrie 2012 va începe cu adevărat schimbarea în bine a României şi a judeţului Alba.

Din Alba vom prorni astăzi ceasul schimbării în bine a României, implicit a judeţului Alba şi vom putea consemna timpul ce îl mai avem până când, prin vot popular, prin alegeri libere şi democratice oamenii pot să-şi aleagă o nouă majoritate parlamentară cu un Guvern stabil, pe 4 ani, care va avea misiunea schimbării României in bine, modernizarea României, cu schimbarea Constituției, cu schimbarea modului in care administrația publică locală si centrală îşi deservesc cetăţenii, de schimbare a modului în care parlamentarii aleşi reprezintă interesele alegătorilor, cetăţenilor care i-a votat.

Suntem o echipă puternică, unită, dorită de majoritatea cetăţenilor.

Ne-am propus să câştigăm pe toate colegiile din Alba pentru că avem cei mai buni candidați avem oameni care stiu să-i reprezinte pe cei care ii aleg, vrem ca in parlamentul României sa fie o nouă echipă din Alba, care să servească interesele oamenilor de aici.”

Ioan Dîrzu: „Unitatea echipei USL Alba este identică cu cea de la nivel național. Suntem extrem de hotărâți sa castigam alegerile, oferta electorală USL este cea mai bună, oamenii propuși de noi sunt cei mai buni. Suntem convinși că vom câștiga toate mandatele de parlamentar din județ.

Avem forta, avem puterea și dorinţa de a ne impune pe fiecare colegiu parlamentar în parte.

Vrem să schimbăm România, vrem să schimbăm fața județului Alba.

Avem comparatia intre ceea ce au facut ceilalti, care acum și-au schimbat sigla, părul, dar nu și năravul și ceea ce oferim noi.

Suntem convinsi că în data de 9 decembrie victoria va fi de partea USL-ului. Vom face echipa comună pe toate colegiile. Oamenii ne acordă girul de incredere.

Nu promitem decat ceea ce putem face. Nevoile cetatenilor din judet sunt foarte multe, de bun simţ, legate de bătaia de joc la care au fost supuşi până acum. Avem echipe bune pe toate colegiile, sunt încrezător în parteneriatul cu echipa domnului Atanasiu.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea