Liderii USL Alba,Teodor Atanasiu și Ioan Dîrzu, umăr la umăr în lupta pentru câștigarea alegerilor: “Vrem să schimbăm fața județului Alba”

În prima zi oficială de campanie electorală, Teodor Atanasiu și Ioan Dârzu, co-președinți ai USL Alba și totodată candidați pentru un fotoliu de parlamentar în județul nostru, au organizat o conferință de presă în care au anunțat că sunt hotărâți să îndrepte toate nedreptățile aplicate în ultimii ani de puterea portocalie asupra populației din Alba și din întreaga țară.

În urma unui periplu prin localitățile din munții Apuseni, Ioan Dârzu a declarat că a identificat mai multe probleme punctuale ale moților, pentru care a și început demersurile de a le rezolva. Una dintre acestea se referă la lipsa centrelor de sacrificare din Câmpeni, unde crescătorii de animale să își poată desface și comercializa marfa în condiții normale. Președintele PSD a mai spus că a discutat cu conducerea  Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) și  în baza legislației actuale a demarat demersurile legale de a fi deschis cel puțin un astfel de centru de sacrificare la Câmpeni, la începutul anului viitor.

ELIT

Cu această ocazie, cei doi lideri ai USL Alba au pornit cronometrul unui ceas, marcând astfel începutul  “numărătorii inverse a zilelor, orelor, minutelor, secundelor până ce românii îşi vor recâştiga ţara (…) până la care vom putea da uitării fosta putere, până la care, prin vot popular, prin alegeri libere şi democratice, românii vor desemna o nouă majoritate parlamentară pentru următorii 4 ani și care va avea misiunea schimbării României în bine.”

Teodor Atanasiu: „Sunt convins că din 9 decembrie 2012 va începe cu adevărat schimbarea în bine a României şi a judeţului Alba.

Din Alba vom prorni astăzi ceasul schimbării în bine a României, implicit a judeţului Alba şi vom putea consemna timpul ce îl mai avem până când, prin vot popular, prin alegeri libere şi democratice oamenii pot să-şi aleagă o nouă majoritate parlamentară cu un Guvern stabil, pe 4 ani, care va avea misiunea schimbării României in bine, modernizarea României, cu schimbarea Constituției, cu schimbarea modului in care administrația publică locală si centrală îşi deservesc cetăţenii, de schimbare a modului în care parlamentarii aleşi reprezintă interesele alegătorilor, cetăţenilor care i-a votat.

ADEZIUNE PLUS

Suntem o echipă puternică, unită, dorită de majoritatea cetăţenilor.

Ne-am propus să câştigăm pe toate colegiile din Alba pentru că avem cei mai buni candidați avem oameni care stiu să-i reprezinte pe cei care ii aleg, vrem ca in parlamentul României sa fie o nouă echipă din Alba, care să servească interesele oamenilor de aici.”

Ioan Dîrzu: „Unitatea echipei USL Alba este identică cu cea de la nivel național. Suntem extrem de hotărâți sa castigam alegerile, oferta electorală USL este cea mai bună, oamenii propuși de noi sunt cei mai buni. Suntem convinși că vom câștiga toate mandatele de parlamentar din județ.

Avem forta, avem puterea și dorinţa de a ne impune pe fiecare colegiu parlamentar în parte.

Vrem să schimbăm România, vrem să schimbăm fața județului Alba.

Avem comparatia intre ceea ce au facut ceilalti, care acum și-au schimbat sigla, părul, dar nu și năravul și ceea ce oferim noi.

Suntem convinsi că în data de 9 decembrie victoria va fi de partea USL-ului. Vom face echipa comună pe toate colegiile. Oamenii ne acordă girul de incredere.

Nu promitem decat ceea ce putem face. Nevoile cetatenilor din judet sunt foarte multe, de bun simţ, legate de bătaia de joc la care au fost supuşi până acum. Avem echipe bune pe toate colegiile, sunt încrezător în parteneriatul cu echipa domnului Atanasiu.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Programul „Cornul și laptele”: Produsele REFUZATE de elevi și părinți vor fi DONATE spitalelor și centrelor sociale

A fost schimbată legislația, iar părinții vor putea să ridice cornul și laptele de la școală. Dacă le refuză, vor… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Alba Iulia REVINE la SCENARIUL ROȘU. Incidența de infectare a ajuns la 3 cazuri/1000 de locuitori

Deși carantinarea Municipiului Alba Iulia a „dat roade” în ceea ce privește scăderea numărului de persoane infectate, orașul nostru a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Comuna Stremț în scenariul ROȘU, Ocna Mureș, Cetatea de Baltă și Sântimbru în scenariul GALBEN. Măsuri pentru următoarele 14 zile stabilite de CJSU Alba

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus menținerea în scenariul roșu a localității Stremț și în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 Comentarii

nicoleta 9 noiembrie 2012 at 20:54

doi oameni cu totential care sunt capabili sa gestioneze cele mai dificile situati…asa ca merita alesi

Status Quo 9 noiembrie 2012 at 21:26

nicoleta,
sunt vro 2-3 ”situati” pe care astia 2 ”nu le poate” gestiona… n-are totential…

NIK 10 noiembrie 2012 at 14:14

Nustiu ce mai cauta Eutanasiu acolo ,,nu ie in stare de nimic ,,ce a facut atitia ani de cind ie parlamentar ???? NIMIC..

arthur 10 noiembrie 2012 at 17:12

succes si spor in campanie….sper sa reusiti ceea ce v-ati propus!

costica 10 noiembrie 2012 at 19:36

Si noi locuitorii din comuna Sancel (satele Panade si Iclod)dorim sa vedem macar daca in al doisprezecelea ceas, reusiti sa-i treziti pe edilii locali sa se implice in rezolvarea bransarii gospodariilor la reteaua de apa potabila.

@costica 10 noiembrie 2012 at 20:10

Cu hotii astia de politicieni ce vand iluzii si minciuni nu prea sunt sanse sa va branseze la reteaua de apa potabila,din contra astia sunt in stare sa va arunce in intuneric,mare grija sa nu ajungi la melodia „Costica,Costica fa lampa mai mica”…oricum sa aveti noroc si sa curga cat mai repede apa pe teava!

of,of 10 noiembrie 2012 at 20:41

VA FURA OLARU DE VA RUPE „GRIJA MARE „doar aveti toate institutile de stat in subordinea USL, noroc si poate poate scapam

Comentariile sunt oprite