Rămâi conectat

Ştirea zilei

Licitație pentru modernizarea și dotarea spațiilor Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia: Investiție de peste 5 MILIOANE de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Licitație pentru modernizarea și dotarea spațiilor Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia: Investiție de peste 5 MILIOANE de lei

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziționarea unor lucrări pentru obiectivul de investiție „Extindere, modernizare și dotare în vederea relocării ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia”. Valoarea totală estimată a investiției este de 5.439.480,98 de lei.

Obiectivul general

Scopul proiectului propus este de optimizare a activităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Obiectivul general al proiectului este EXTINDEREA, MODERNIZAREA ŞI DOTAREA parterulului corpurilor de clădire C si D, din componenţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, situat pe Bdul Revoluţiei 1989, nr. 23, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi RELOCAREA AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI care funcţionează în prezent într-o locaţie aflată la 0,8-1 km faţa de clădirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, ocupând etajele I şi II dintr-un imobil cu 4 etaje aflat pe strada Mușețelului Nr. 2 din Localitatea Alba Iulia.

Elit - Gustul Desăvârșit
Obiectivele specifice

Obiectiv 1 – EXTINDEREA spaţiului existent la parterul corpurilor de clădire C si D, din componenţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, situat pe Bdul Revoluţiei 1989, nr. 23, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia astel încât să fie posibilă relocarea a cât mai multor specialităţi respectând OMS 39/2008, OMS 914/2006. Realizarea a doua extinderi cu structură de rezistenţă sub formă de cadre din beton armat monolit, fundaţii continue şi izolate rigide, planseu din beton armat monolit şi învelitoare necirculabilă.

Obiectiv 2 – MODERNIZAREA spaţiului existent si a celui rezultat prin extinderi la parterul corpurilor de clădire C si D, din componenţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, situat pe Bdul Revoluţiei 1989, nr. 23, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia astel încat spaţiile să fie in conformitate cu noile cerinţe din punct de vedere sanitar şi medical respectând OMS 39/2008, OMS 914/2006. Asigurarea accesului facil a persoanelor cu dizabilităţi la serviciile medicale.

Prin realizarea acestei investitii Spitalul Judetean de Urgenta Alba lulia urmareste imbunatatirea starii de sanatate a populatiei si realizarea unui sistem de sanatate modern si eficient, pus permanent in slujba pacientului pentru desfasurarea in bune conditii a actului medical din punct de vedere al diagnosticarii si tratarii, compatibil cu sistemele de sanatate din Uniunea Europeana.

Ambulatorul de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Alba lulia isi propune sa devina cea mai importanta unitate de Ambulator din judet, promovand excelenta, prin cresterea permanenta a calitatii actului medical, bazat pe tehnologii moderne si dotari de ultima generatie, asimilarea si asigurarea de specialitati de valoare si de resurse umane si materiale, cu scopul imbunatatirii vietii pacientilor.

Serviciile vor fi continuu imbunatatite prin competente profesionale deosebite, promovarea bunelor practici medicale si implementarea tehnologiilor inovatoare. Fiecare pacient va fi tratat ca fiind cel mai important si energia va fi canalizata pentru a preveni, a diagnostica, a trata si a oferi ingrijiri medicale la standarde cat mai inalte, imbunatatind calitatea vietii pacientilor.

Lucrările de intervenție privind „Extindere şi Dotare Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia” situat pe Bdul. Revolutiei 1989, nr.23, Alba Iulia, constau în:

Obiect 1 – Modernizare Ambulatoriu
• Obiectul 1.1 – Constructii parter
• Obiectul 1.2 – Reparatii planseu peste subsol
• Obiectul 1.3 – Accese exterioare

Obiect 2 – Extindere 1 Ambulatoriu (Extindere mica)

Obiect 3 – Extindere 2 Ambulatoriu (Extindere mare)

Obiect 4 – Curti Interioare


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Reabilitarea si extinderea sistemelor de apă si apă uzată în judeţul Alba: Licitație cu o sumă uriașă pentru managementul proiectului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reabilitarea si extinderea sistemelor de apă si apă uzată în judeţul Alba: Licitație cu o sumă uriașă pentru managementul proiectului

Apa CTTA Alba a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru asistenţă tehnică pentru Managementul si Publicitatea Proiectului. Valoarea totală estimată a investiției este de 7.816.996 lei, fără TVA.

Activitățile vizează implementarea corespunzătoare a contractului de servicii conform cerințelor Caietului de Sarcini. Obiective generale ale Asistenței Tehnice pentru Managementul Proiectului constau în:

– asigurarea unui management eficient pentru implementarea Proiectului în vederea atingerii obiectivului global și a celor specifice ale POIM asumate de către Operatorul Regional prin Contractul de Finanțare;
– asigurarea de sprijin Operatorului Regional în planificarea investițiilor viitoare și în pregătirea documentațiilor necesare pentru finanțarea și implementarea investițiilor prioritare;
– asigurarea publicității adecvate a Proiectului, în conformitate cu Manualul de Identitate Vizuală pentru Instrumentele Structurale 2014-2020 în România.

Elit - Gustul Desăvârșit

Durata estimată a contractului este de 40 luni și cuprinde următoarele activități principale:

1. Asistența tehnică pentru UIP în managementul contractelor din cadrul Proiectului
2. Optimizarea activității personalului Operatorului
3. Actualizarea Master Planului pentru serviciile de apă și apă uzată în județul Alba și pregătirea de documentații tehnico-
economice pentru investițiile prioritare
4. Actualizare Devizului General al Proiectului
5. Asigurarea publicității și promovării Proiectului


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| Târgul de Crăciun de la Sibiu 2022 se deschide vineri: A fost montat bradul, căsuțele din Piața Mare și s-a testat iluminatul festiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Târgul de Crăciun de la Sibiu 2022 se deschide vineri, iar organizatorii au montat deja bradul și căsuţele în Piaţa Mare, inclusiv căsuţa lui Moş Crăciun.

Citește și: MESAJE de CRACIUN fericit! Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poți trimite celor dragi

Deja în Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost montat şi bradul împodobit, fiind vorba despre unul artificial, care a mai fost şi în anii trecuţi în centrul Sibiului. De asemenea, ca în anii trecuţi, becurile instalaţiei de iluminat sunt economice.

Elit - Gustul Desăvârșit

Citește și: OFICIAL| Târgul de Crăciun din Alba Iulia va avea loc și în acest an! Unde se va ține și ce surprize a pregătit Primăria pentru vizitatorii de toate vârstele

”Una câte una, căsuțele, bradul și patinoarul recuceresc Piața Mare și vor transforma centrul Sibiului în cartierul lui Moș Crăciun! Atât de mult iubim Crăciunul încât, în ciuda temperaturii de afară, parcă deja simțim miros de scorțișoară și un vag sunet de clopoței. Te așteptăm și pe tine începând cu 11 noiembrie la Sibiu, la cel mai frumos Târg de Crăciun de până acum!”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Citește și: Când începe Postul Crăciunului 2022: Care sunt dezlegările și rânduielile liturgice

Ajuns la cea de a 15-a ediţie, Târgul de Crăciun de la Sibiu va reuni 110 participanţi din 20 de judeţe.

Foto: Facebook – Targul de Craciun din Sibiu


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

Concurență acerbă pentru Transalpina de Apuseni, lotul 2: Patru ofertanți pentru contractul de peste 122 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Concurență acerbă pentru Transalpina de Apuseni, lotul 2: Patru ofertanți pentru contractul de peste 122 milioane de lei

Consiliul Județean Alba a primit nu mai puțin de patru oferte pentru finalizarea lucrărilor la lotul 2 al Transalpinei de Apuseni. Situația este explicabilă prin valoarea foarte mare a contractului, de peste 122 de milioane de lei.

Dintre cei patru ofertanți doar Elis Pavaje a făcut o ofertă ca firmă unică, restul de trei fiind asocieri între mai multe firme.

Care sunt cei 4 ofertanți:

Elit - Gustul Desăvârșit

1.ELIS PAVAJE – ofertant unic

Subcontractanți:

ALPENSIDE
TOBIMAR GROUP S.R.L.
AUSTAL
DACIA FABER S.R.L.
ELECTRIC SERV S.R.L.

2. Asocierea PRENIS S.R.L.(Leader), DIMEX-2000 COMPANY

Subcontractanți:

BERI GRUP
DACIA FABER S.R.L
URBAN CONSTRUCT TRANSILVANIA SRL
IMSAT-ALBA S.A.

3. Asocierea SC FAR FOUNDATION SRL (Leader), DRUMSERV, NOMIS 2003 S.R.L

Subcontractanți:

METALLER ENERGY

4. Asocierea DECONSTRUCT AG (Leader), BETON CONSTRUCTORUL, MRC CULICI 2016, HYDROSTROY AD

Lotul 2 al DJ 107I are 36,5 km, între localitățile Ponor și Bucium, până la intersecția cu DN 74. Stadiul fizic de realizare a investiției este de 27%. În total, drumul județean are aproape 80 de kilometri.

Execuţia lucrărilor pentru restul rămas de executat pentru lucrările de modernizare a drumului judeţean DJ1071, constă în:

  • refacerea structurii rutiere, modernizarea și consolidarea ei,
  • asigurarea scurgerii apelor prin execuţia de şanţuri de pamant, şanţuri betonate, rigole ranforsate, rigole carosabile, podeţe tubulare, separatoare de hiodrocarburi pentru epurarea apelor pluviale,
  • lucrări de consolidare a terasamentelor prin execuţia de ziduri de sprijin, consolidarea si execuţia de poduri noi,
  • asigurarea siguranţei circulaţiei (indicatoare, marcaje, parapeti metalici,etc.),
  • lucrări de amenajare a terenului.

Proiectul ar trebui să fie gata până la sfârșitul anului 2023, altfel se pierd bani europeni.

Transalpina de Apuseni traversează de la este la vest zona de sud a Munților Apuseni, prin cele mai spectaculoase zone din această parte a țării. De-a lungul drumului se află Cheile Mănăstirii, Cheile Geogelului, Cheile Râmeţului, cu pereţi abrupţi şi vârfuri ascuţite. De asemenea, pe drum sunt numeroase zone de belvedere care oferă privelişti până spre Retezat, Şureanu sau Muntele Mare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea