Rămâi conectat

Ştirea zilei

Licitație pentru modernizarea și dotarea spațiilor Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia: Investiție de peste 5 MILIOANE de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Licitație pentru modernizarea și dotarea spațiilor Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia: Investiție de peste 5 MILIOANE de lei

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziționarea unor lucrări pentru obiectivul de investiție „Extindere, modernizare și dotare în vederea relocării ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia”. Valoarea totală estimată a investiției este de 5.439.480,98 de lei.

Obiectivul general

Scopul proiectului propus este de optimizare a activităţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Obiectivul general al proiectului este EXTINDEREA, MODERNIZAREA ŞI DOTAREA parterulului corpurilor de clădire C si D, din componenţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, situat pe Bdul Revoluţiei 1989, nr. 23, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi RELOCAREA AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI care funcţionează în prezent într-o locaţie aflată la 0,8-1 km faţa de clădirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, ocupând etajele I şi II dintr-un imobil cu 4 etaje aflat pe strada Mușețelului Nr. 2 din Localitatea Alba Iulia.

Obiectivele specifice

Obiectiv 1 – EXTINDEREA spaţiului existent la parterul corpurilor de clădire C si D, din componenţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, situat pe Bdul Revoluţiei 1989, nr. 23, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia astel încât să fie posibilă relocarea a cât mai multor specialităţi respectând OMS 39/2008, OMS 914/2006. Realizarea a doua extinderi cu structură de rezistenţă sub formă de cadre din beton armat monolit, fundaţii continue şi izolate rigide, planseu din beton armat monolit şi învelitoare necirculabilă.

Obiectiv 2 – MODERNIZAREA spaţiului existent si a celui rezultat prin extinderi la parterul corpurilor de clădire C si D, din componenţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, situat pe Bdul Revoluţiei 1989, nr. 23, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia astel încat spaţiile să fie in conformitate cu noile cerinţe din punct de vedere sanitar şi medical respectând OMS 39/2008, OMS 914/2006. Asigurarea accesului facil a persoanelor cu dizabilităţi la serviciile medicale.

Prin realizarea acestei investitii Spitalul Judetean de Urgenta Alba lulia urmareste imbunatatirea starii de sanatate a populatiei si realizarea unui sistem de sanatate modern si eficient, pus permanent in slujba pacientului pentru desfasurarea in bune conditii a actului medical din punct de vedere al diagnosticarii si tratarii, compatibil cu sistemele de sanatate din Uniunea Europeana.

Ambulatorul de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Alba lulia isi propune sa devina cea mai importanta unitate de Ambulator din judet, promovand excelenta, prin cresterea permanenta a calitatii actului medical, bazat pe tehnologii moderne si dotari de ultima generatie, asimilarea si asigurarea de specialitati de valoare si de resurse umane si materiale, cu scopul imbunatatirii vietii pacientilor.

Serviciile vor fi continuu imbunatatite prin competente profesionale deosebite, promovarea bunelor practici medicale si implementarea tehnologiilor inovatoare. Fiecare pacient va fi tratat ca fiind cel mai important si energia va fi canalizata pentru a preveni, a diagnostica, a trata si a oferi ingrijiri medicale la standarde cat mai inalte, imbunatatind calitatea vietii pacientilor.

Lucrările de intervenție privind „Extindere şi Dotare Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia” situat pe Bdul. Revolutiei 1989, nr.23, Alba Iulia, constau în:

Obiect 1 – Modernizare Ambulatoriu
• Obiectul 1.1 – Constructii parter
• Obiectul 1.2 – Reparatii planseu peste subsol
• Obiectul 1.3 – Accese exterioare

Obiect 2 – Extindere 1 Ambulatoriu (Extindere mica)

Obiect 3 – Extindere 2 Ambulatoriu (Extindere mare)

Obiect 4 – Curti Interioare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea