Rămâi conectat

Curier Județean

Liceul Sportiv Alba Iulia a primit titlul de „Şcoală Verde” până în 2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Elevii Liceului Sportiv Alba Iulia a finalizat prima activitate din cadrul celei de-a doua ediţii a proiectului naţional „Şcoli pentru un viitor verde”, ne-a anunţat bibl. Raluca Gheorghiu. Deşi în ediţia precedentă au fost înscrise circa 2.300 de şcoli din ţară, numai „Echipa Verde” a Liceului Sportiv Alba Iulia a reuşit să reprezinte judeţul nostru în finala concursului, obţinând menţiunea de merit şi titlul de „Şcoală Verde”, pentru perioada 2010-2012.
„Actuala ediţie a concursului este privită cu seriozitate de către toţi cei implicaţi, dar şi cu emoţii. S-a gândit şi s-a pregătit din timp fiecare acţiune ce va urma, astfel încât acestea să implice tot mai mulţi elevi din şcoală, cadre didactice, părinţi, reprezentanţi ai comunităţii locale şi toată munca şi dăruirea acestora să fie încununată de succes”, a declarat prof. Simona Todoran, coordonatoarea „Echipei Verzi” a Liceului Sportiv Alba Iulia.
La reamenajarea „Colţului Verde” al şcolii au participat elevi din aproape toate clasele de gimnaziu şi liceu, aceştia contribuind cu desene, informări privind problemele actuale de mediu, confecţionarea de diferite obiecte din material reciclabile. Aceste activităţi au meritul de a forma la elevi un stil de viaţă responsabil, sănătos, bazat pe grija faţă de mediu.(R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare