Rămâi conectat

Ştirea zilei

Liceeni din Blaj condamnați la închisoare cu suspendare pentru trafic și consum de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liceenii din Blaj judecați de Tribunalul Alba pentru consum de droguri și-au primit ieri pedepsele, după ce și-au recunoscut faptele, în fața judecătorilor. Cinci dintre inculpați au primit condamnări de la 3 luni la 3 ani de închisoare cu suspendare, iar al șaselea este obligat să plătească o amendă penală în valoare de 500 de lei.

Cei șase elevi în clasa a XII-a la un liceu din Blaj, acuzaţi de consum de droguri de risc  și introducere de substanțe stupefiante pe teritoriul României au fost trimişi în judecată la sfârșitul lunii februarie de către procurorii DIICOT Alba Iulia.

În dosarul înregistrat la Tribunalul Alba, alături de Iulian Valer Todaşcă (19 ani) şi Ladislau Gaşpar (19 ani) care s-au aflat pentru o perioadă în arest preventiv, au mai fost inculpați și Iulian Octavian Nica, Andrei Teodor Oargă, Andrei Kucsinschi şi Iulian Ciufudean. Primii doi au primit pedepse de 3 respectiv 1,6 ani închisoare cu suspendare, următorii 3 luni de închisoare cu suspendare iar ultimul – amendă penală.

La 1 februarie a.c. polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Alba Iulia, coordonați de procurorii DIICOT Alba Iulia i-au prins în flagrant și au efectuat percheziții la domiciliile celor doi liceeni (Iulian Valer Todaşcă din comuna Şona  şi Ladislau Gaşpar din Blaj) de unde au ridicat cantitatea de aproximativ 250 de grame de canabis. În acest dosar au fost audiați și un  număr de 8 consumatori de droguri. Potrivit procurorilor drogurile erau aduse din Spania.

Amănunte despre acest caz puteți citi aici: VIDEO: Unul dintre elevii reținuți de DIICOT la Blaj a fost prins în timp ce vindea droguri


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea