Libertatea: PNL-istul Rareș Bogdan lansează un fake news planetar: „Tratamentul împotriva COVID-19 este gata. Vindecă în trei ore. Trump anunță lansarea acestuia duminică”. Cititorii îl pun la punct: „Chiar nu ai limite?”

Rareș Bogdan lansează un fake news planetar: „Tratamentul împotriva COVID-19 este gata. Vindecă în trei ore. Trump anunță lansarea acestuia duminică”. Cititorii îl pun la punct: „Chiar nu ai limite?”

Apelurile autorităților statului, în frunte cu președintele Klaus Iohannis de a nu răspândi știri false par să nu fi ajuns și la urechile apropiatului acestuia, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Acesta a lansat sâmbătă o adevărată petardă de presă pe care sute de oameni, inclusiv colegi de partid s-au grăbit să o răspândească.

ELIT

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a postat sâmbătă dimineața un fake news de-a dreptul năucitor pe pagina sa de Facebook, acolo unde este urmărit de peste 300.000 de fani. După trei ore, Bogdan a șters postarea.

“VESTE EXTRAORDINARÃ !!! Tratamentul împotriva virusului Covid19 se pare ca este gata! Capabil să vindece pacientul în termen de 3 ore de la injectare. Donald Trump a anunțat că Roche Medical Company va lansa tratamentul duminica viitoare, iar milioane de doze sunt gata!

Descoperirea aparţine lui Didier Raoult. Este un biolog francez și director al spitalului Institutului Mediteranean de Infectologie din Marsilia. Este considerat lider în studiile bolilor infecțioase din lume.”, scrie Rareș Bogdan, pe Facebook, într-un lung mesaj.

sursa: libertatea.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...