Rămâi conectat

Politică Administrație

Liberalii organizează luni proteste în toată țara împotriva Guvernului: Sunt invitaţi toţi cetăţenii nemulţumiţi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizaţiile judeţene ale PNL vor organiza luni, începând cu ora 17:00, la nivelul întregii ţări, proteste împotriva Guvernului PSD – ALDE, condus de Mihai Tudose. Acțiunile, spun liderii partidului, fac parte din campania de informare lansată în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moţiunii de cenzură şi demiterea Guvernului Tudose.

”Luni, 20 noiembrie a.c., începând cu ora 17.00, filialele PNL vor organiza la nivelul judeţelor evenimente prilejuite de prezentarea publică a moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Membrii şi simpatizanţii PNL se vor reuni la sediile judeţene ale partidului, de unde se vor deplasa spre sediile prefecturilor. Cu acest prilej va fi prezentat public textul moţiunii de cenzură şi va fi înmânat reprezentantului Guvernului în teritoriu.

La evenimente sunt invitaţi toţi cetăţenii nemulţumiţi contraperformanţa şi atitudinea actualei guvernări, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile şi structurilor asociative. Acţiunea face parte din campania de informare lansată de PNL în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moţiunii de cenzură şi demiterea Guvernului Tudose”, anunţă PNL într-un comunicat de presă, potrivit News.ro.

Liberalii au înregistrat vineri la Parlament moţiunea de cenzură intitulată ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, în textul căreia fac inventarul ”minciunilor”, al ”nerealizărilor” şi al măsurilor care, arată ei, au destabilizat economia în cele zece luni de când coaliţia PSD – ALDE a preluat guvernarea. Moţiunea a fost semnată de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP şi independenţi.

”În mai puţin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coşul de gunoi promisiunile făcute în campanie şi, odată cu ele, speranţele românilor într-un trai mai bun. Beneficiile unei creşteri economice substanţiale au fost anulate de măsurile populiste şi haotice luate în economie de cuplul de economişti de renume mondial Dragnea – Tudose împotriva mediului de afaceri şi a contribuabililor oneşti din această ţară. Minciuna PSDragnea a avut picioare atât de scurte încât, în mai puţin de un an, românii au văzut că programul de guvernare, pus sub titulatura „Îndrăzneşte să crezi”, a fost o iluzie vândută cu maximă neruşinare”, arată liberalii în textul moţiunii de cenzură.

Citește și PNL Alba iese în stradă și îi cheamă pe toți cei nemulțumiți de Guvernul Tudose: Protest față de Revoluția fiscală și Legile justiției

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea