Rămâi conectat

Sport

Legiunea din Alba se mărește la Gloria Geoagiu: Ad. Hăprian, Al. Costea și D. Vlad, sub comanda lui Gabriel Cotoară!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Legiunea fotbalistică din Alba prezentă în efectivul Gloriei Geoagiu, echipă pregătită de Gabriel Cotoară, se mărește. Liderul celui de-al 4-lea eșalon din Hunedoara a înregimentat în această iarnă 4 jucători din județul nostru, primul dintre aceștia fiind apărătorul Radu Scrob (fostul căpitan al Unirii Alba Iulia până în vară).

Acestuia li s-au alăturat, de curând, trei mijlocași: aiudeanul Daniel Vlad (în toamnă la Industria Galda de Jos) – jucător ce acoperă mai multe posturi, plus Adrian Hăprian și Alexandru Costea, cei care și-au reziliat contractele cu divizionara terță CSU Alba Iulia. S-au portar negocieri și cu atacantul Romică David, golgheterul Ligii 4, cu 20 de reușite, însă acesta nu a primit dezlegarea de la Performanța Ighiu.

În consecință, în acest moment, la Geoagiu sunt 10 fotbaliști din Alba, jumătate din efectiv: Cl. Oara și Joldeș (ex-CSU Alba Iulia), Răcean (originar din Sebeș), Puțanu (fost la LPS Sebeș și Industria Galda), Cl. Marcu (ex-Performanța Ighiu, AFC Unirea Alba Iulia, CS Ocna Mureș), S. Fulea (deși a fost o discuție cu plecarea, însă jucătorul nu a primit viză pentru a munci în străinătate) și cei 4 nou-veniți (a plecat în această pauză Tocu, ex-Industria și CS Ocna Mureș). Ca o curiozitate, la Geoagiu au ajuns 5 foști echipieri ai CS Universitatea Alba Iulia, 4 dintre aceștia fiind în efectivul universitarilor în stagiunea precedentă, când CSU a acces în Liga 3.

Gloria Geoagiu este prima în ierarhia județului vecin, cu 38 de puncte în 15 etape, fiind urmată de Viitorul Minerul Lupeni (nu are drept de promovare) – 37, Șoimul Băița – 30, Corvinul 2 Hunedoara – 27 și Dacia Orăștie – 26 (primele 4 se vor califica în Final Four). Cotoară a preluat Gloria Geoagiu în urmă cu un an, a terminat campionatul pe poziția a 4-a și a a cucerit în premieră Cupa României, participând la faza regională. Fostul “principal” ocnamureșean până în 2021 (a promovat din Liga 4 și a reușit menținerea pe a treia scenă) are obiective îndrăznețe cu Gloria Geoagiu, în condițiile în care vara trecută a cucerit Cupa României la nivel județean, primul trofeu din istoria clubului: eventul în Hunedoara, plus promovarea în Liga 3.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea