Rămâi conectat

Actualitate

Laura Codruța Kovesi avertizează că e cu ochii pe dosarele din România: „Plec dar nu scăpați de mine”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Laura Codruța Kovesi avertizează că e cu ochii pe dosarele din România: „Plec dar dar nu scăpați de mine”

„Plec dar dar nu scăpați de mine”, acesta pare a fi mesajul transmis de Laura Codruța Kovesi, în direct la Digi24, celor care au motive să se teamă de fostul procuror-șef al DNA. Kovesi a declarat că ori de câte ori sistemul de justiție din România va avea nevoie de experienta ei va răspunde prezent.

„Sistemul de Justiție a fost supus unui asalt nu doar prin comentarii în spațiul public, ci și prin încercări repetate de modificare a legislației prin introducerea unor amendamente în legislație sau prin încercarea de a modifica Codurile și cred că este foarte important ca Justiția să reziste în continuare, să-și facă treaba într-un mod profesionist.

Când va fi nevoie de experiența mea în România voi răspunde ‘prezent’. Ori de câte ori în Sistemul de Justiție din România va fi nevoie de experiența mea, voi răspunde cu promptitudine și cred că experiența pe care o voi acumula în noua mea funcție va fi extrem de utilă în România”, a declarat Laura Codruța Kovesi.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea