Rămâi conectat

Politică Administrație

Lansarea JOB-cluburilor continuă la şcolile pilot din judeţul Alba – Licee Tehnologice din Ocna Mureș, Blaj și Cugir

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Job Club proiect CJ Alba si Colegiul Economic (1)În perioada 25-29 aprilie va avea loc deschiderea JOB-cluburilor înfiinţate în cadrul proiectului „Realizarea unui parteneriat în vederea stabilirii unei Scheme de Garantare pentru Tineri în judeţul Alba, România”.

Proiectul, finanţat de Comisia Europeană, este implementat de către Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, Patronatul Român, Asociaţia Acţiuni Sociale prin Metode Educative Active – ASMEA Ocna Mureş, Asociaţia Atitudini şi Alternative Bucureşti.

Valoarea totală a proiectului este de 149.254,67 euro, din care finanţare nerambursabilă 141.790,54 euro, iar durata de implementare este de 12 luni.

Evenimentele vor avea loc în în perioada 25-29 aprilie 2014 după cum urmează:

25 aprilie 2014, ora 10,00 –Liceul Tehnologic Ocna Mureș

28 aprilie 2014, ora 13,00 – Colegiul Tehnic I.D. Lăzărescu Cugir

29 aprilie 2014, ora 13,00- Liceul Tehnologic T. Cipariu Blaj

La evenimente vor participa Ion Dumitrel – Președintele Consiliului Județean Alba, Popa Alexandra- Inspector – ISJ Alba, Lazăr Sorin – Director Adjunct AJOFM Alba, reprezentanți ai Autoritățiilor Publice  Locale și ai Agenților Economici Locali.

Proiectul are ca scop creșterea gradului de integrare socio-profesională a 80 de tineri din cele 4 școli pilot din județ, respectiv Liceul Tehnologic Ocna Mureș, Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” Blaj, Colegiul Tehnic “I.D. Lăzărescu” Cugir și Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea