Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Raul, îngerul din Alba care a murit electrocutat: „Să îl odihnească Dumnezeu în lumea celor drepți”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Raul, îngerul din Alba care a murit electrocutat: „Să îl odihnească Dumnezeu în lumea celor drepți”

Un val de mesaje de condoleanțe și susținere pentru familie au început să inunde mediul online după ce decesul lui Raul, un tânăr din Alba Iulia care a plecat mult prea devreme dintre noi, a fost anunțat.

Băiatul, care locuia în cartierul Micești, și-a pierdut viața în urmă cu câteva zile după ce a fost electrocutat, iar autoritățile nu au reușit să îl salveze.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi #RAUL. Cele mai sincere condoleanțe!Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că o fiinţa atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Sincere condoleanțe! Odihnă veșnică lângă îngeri Raul.

Citește șiMesaje de condoleanțe

Condoleante familie iar pe el sa il odihneasca Dumnezeu in lumea celor drepti. Un inger de copil.

Condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească în împărăția sa !!

Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au fost doar câteva dintre mesajele care au început să apară în mediul online, în amintirea îngerului care ne-a părăsit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea